Tweedehands kantoormeubelen

Zowel moderne tweedehands kantoormeubelen als modellen met een klassieke uitstraling zijn bij Hal18 volop verkrijgbaar! Hiermee richt u moeiteloos uw kantoor in volgens een door u persoonlijk ontwikkelde stijl. Combineer hoog comfort met strak design en aantrekkelijke prijzen. Kies voor een van de comfortabele vergaderstoelen of bureaustoelen. In het uitgebreide aanbod van Hal18 vindt u sowieso tweedehands kantoormeubelen waar iedereen mee uit de voeten kan.

Tweedehands bureaus

Heeft u voor uw team tafels nodig waaraan men kan typen, schrijven, tekenen en/of ontwerpen? Dan komen de tweedehands bureaus van Hal18 perfect van pas! Ze zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Onder andere de populaire en zeer stabiele hoekbureau zijn bij onze klanten uitermate populair. Bovendien stelt u de hoogte ervan eenvoudig in en past u deze aan op uw lengte en persoonlijke zithouding. Kies voor tweedehands bureaus wanneer u het comfort van uw werknemers - en uzelf - wilt kunnen garanderen.

Tweedehands bureaustoelen

Lange kantoordagen moeten in zo hoog mogelijk comfort worden doorgebracht. Dat doet u op onze tweedehands bureaustoelen! En ja, ze zijn al eens gebruikt maar zijn door ons deskundige team nauwkeurig nagekeken. Wanneer er sprake is van onoverkomelijke mankementen, worden de tweedehands bureaustoelen niet te koop aangeboden. U mag dan ook vertrouwen op de hoogste kwaliteit en zes maanden garantie wanneer u online of in de uitgebreide showroom van Hal18 te Wijnjewoude uw keuze maakt!

Tweedehands kantinetafels

Na verloop van tijd is het meubilair in de kantine van uw bedrijf toe aan vervanging. Gelukkig hoeft dit geen hoop te kosten. Kies voor onze tweedehands kantinetafels! Kies gerust uit de vorm, het model, materiaal en de grootte. U wilt er immers zeker van zijn dat de tafel die u uitkiest groot genoeg is om het door u gewenste aantal mensen een zitplaats te kunnen aanbieden. Zodat tijdens de pauze iedereen gezamenlijk kan lunchen aan de tweedehands kantinetafels van Hal18!

 

Tweedehands archiefkasten

Creëer ruim voldoende opbergplek door tweedehands kantoorkasten van Hal18 in uw kantoor te plaatsen. Ook zou een roldeurkast uitkomst kunnen bieden. Deze zijn eenvoudig in te stellen en aan uw voorkeuren een te passen. Bovendien vindt u eveneens vakkenkasten, magazijninrichting en andere manieren om uw werkplaats in te richten bij Hal18. Dankzij de diverse tweedehands archiefkasten die u in ons brede aanbod aantreft, heeft u straks plek voor al uw mappen, documenten en andere belangrijke zaken!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen