Tweedehands bureau

Bij de inrichting van uw kantoor heeft u de mogelijkheid om een duurzame keuze te maken door tweedehands bureaus te kopen. U draagt met de aanschaf van gebruikte bureaus niet alleen bij aan een beter milieu, maar bespaart ook nog eens op de uitgaven. Het voordeel van het kopen van tweedehands bureau is namelijk dat u duurzaamheid combineert met spaarzaamheid. HAL18 heeft een divers aanbod met betaalbare tweedehands bureaus van bekende kwaliteitsmerken die er perfect uitzien en geschikt zijn om nog jaren mee te gaan. Dat geldt overigens voor alle gebruikte kantoormeubelen die wij voor betaalbare prijzen aanbieden.

Tweedehands bureaus in topconditie

Wij voorzien uitsluitend in een aanbod met tweedehands bureaus die in een goede staat verkeren. Wij controleren de conditie voordat wij deze occasion kantoormeubelen aanbieden en zorgen wij ervoor dat gebruikte kantoormeubelen er bijna als nieuw uitzien. Zo weet u zeker dat u een goede keuze maakt door bij ons bureaus tweedehands aan te schaffen. Bovendien is er het voordeel dat wij doorgaans een ruim aanbod beschikbaar hebben, zodat u ook met bepaalde eisen rekening kan houden. Bijvoorbeeld met de gewenste afmeting van het bureaublad of met extra functionaliteiten, zoals een gebruikt bureau dat elektrisch verstelbaar is. 

Gebruikte bureaus: let op de afmeting

Bij het kopen van tweedehands bureaus is het belangrijk om met een aantal eigenschappen rekening te houden. Het is bijvoorbeeld van belang dat iedereen die aan een gebruikt bureau komt te zitten dat in een ergonomische houding kan doen. Dit betekent dat het niet alleen van belang is om op de afmeting te letten, maar ook op de verstelbaarheid. Het is voor kantoorwerk onder meer van belang dat het bureaublad minimaal een afmeting heeft van 120 bij 80 cm. Op deze manier is het mogelijk om een correcte afstand tussen de ogen en de computer aan te houden. Uiteraard is het mogelijk om voor een tweedehands bureau met een groter bureaublad te kiezen. Kijk dan wel even of de ruimte, waarin deze kantoormeubelen komen te staan de gewenste afmeting toelaat.

Bureau tweedehands kopen: let op de verstelbaarheid

De verstelbaarheid is van belang om de hoogte van een gebruikt bureau op de persoon af te stemmen. Uiteraard is het ook mogelijk om extra aandacht te besteden aan de gezondheid door de keuze te maken voor tweedehands elektrische zit-sta bureaus. Het werken aan een zit-sta bureau zorgt met afwisselend staan en zitten voor een betere doorbloeding in het lichaam. Deze manier van werken draagt bij aan de productiviteit en aan een betere werkbeleving. Het gemak van elektrische bediening spreekt daarbij voor zich, want dan is van het zitbureau zonder inspanning een sta-bureau te maken.

Zelf bureaublad en frame samenstellen

De sfeer en uitstraling in een kantoor zijn uiteraard belangrijk voor de werkbeleving. Daarom is het ideaal om eenheid in het kantoorinterieur te realiseren. Wij bieden dan ook de mogelijkheid om tweedehands bureaus naar eigen inzicht samen te stellen. Denk daarbij aan een mix en match van gebruikte frames met nieuwe bureaubladen of andersom. Dat maakt het mogelijk om met een voorkeur voor een specifieke kleur rekening te houden. 

Profiteer van alle voordelen

U profiteert bij HAL18 van allerlei voordelen bij het maken van een keuze voor tweedehands bureaus. In de eerste plaats kiest u voor duurzaamheid en in de tweede plaats profiteert u van de scherpe prijs. Bovendien hoeft u niet lang te wachten op de levering, want gebruikte bureaus zijn bij ons op voorraad beschikbaar. Wilt u een advies op maat betreffende de aanschaf van tweedehands bureaus? Neem gerust contact op met HAL18. Wij helpen u gratis en graag op weg om tot de beste keuze te komen.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen