Ergonomisch bureau

Het is op kantoor om lichamelijke klachten te voorkomen het beste om aan een ergonomisch bureau te werken. Een ergonomisch bureau kenmerkt zich door de op het individu af te stemmen instellingen. Bijvoorbeeld als het gaat om het instellen van de hoogte van bureaus. Het is echter ook belangrijk om rekening te houden met de afmeting, zodat het bureaublad voldoende ruimte biedt om aan te werken. Hal18 heeft een uitgebreid assortiment samengesteld. Het is dan ook gemakkelijk voor u om met alle belangrijke aspecten en voorkeuren rekening te houden bij het kopen van een ergonomisch bureau.

Kenmerken van een ergonomisch bureau

Ergonomische bureaus beschikken over meerdere kenmerken, zoals een ideale of instelbare hoogte. Het is om van een ergonomisch bureau te spreken van belang dat de hoogte in te stellen is tot 85 cm. De Europese normen schrijven deze regelbare hoogte voor bij langdurig en regelmatig werken aan een bureau. Een standaardmaat voor de hoogte van een vaste ergonomische tafel bedraagt 74 cm als het om incidentele bureauwerkzaamheden gaat. Een ander kenmerk betreft de afmeting van het bureaublad met een breedte van minimaal 80 cm. Het is ideaal als de lengte 120 cm bedraagt als er bijvoorbeeld twee computers op komen te staan. 

Vormgeving ergonomisch bureau

Er zijn voor wat betreft de bureauvorm variaties beschikbaar en is het afhankelijk van de indeling van uw kantoor welke optie het beste is. Een rechthoekige bureautafel is gemakkelijk in een groot kantoor neer te zetten. Een hoekbureau is ideaal als u met de computer werkt, maar ook bezoekers aan uw bureau ontvangt. Wij hebben daarom verschillende soorten bureaus beschikbaar, zoals onder meer een T-poot bureau dat prima past in een moderne kantooromgeving. 

Zit-sta bureau: ergonomisch een uitstekende keuze

Er zijn steeds meer kantoren die bij de keuze uit ergonomische bureaus de voorkeur geven aan een zit-sta bureau. Bij het afwisselend staand en zittend werken profiteert de gebruiker van een zit-sta bureau van een positief effect op de gezondheid. Bovendien zorgt deze afwisseling voor meer productiviteit en worden lichamelijke klachten voorkomen. Wij voorzien in een ruime keuze met elektrische ergonomische bureaus, maar het is eveneens mogelijk om een slingerbureau te kopen. 

Grote keuze uit design en kleur

Naast dat het belangrijk is om in een gezonde werkomgeving te werken, is er uiteraard ook oog voor de stijl en inrichting van uw kantoor. Daarom voorzien wij met ons aanbod ergonomische bureaus in een grote variatie aan designs en kleuren. U krijgt bij ons de keuze uit verschillende kleuren bureaubladen en bureaupoten. Er zijn wat dat betreft tientallen kleuren om uit te kiezen. Met betrekking tot het design houdt u rekening met onder meer de vorm, zoals rechthoekig of met een hoek, maar ook met de afmeting. Daarnaast heeft u bij het kopen van een ergonomisch bureau de keuze uit meerdere designstijlen. De stijl varieert van strak en modern en van elegant tot stijlvol. Overigens is het aan te raden om bij het kopen van een ergonomisch bureau ook een ergonomische bureaustoel te kopen. Onze bureaustoelen zijn eveneens in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar.

Ergonomisch bureau kopen bij Hal18

Wij maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk om bij Hal18 een ergonomisch bureau te kopen. Filter bijvoorbeeld aan de hand van uw voorkeur voor een kleur, merk en afmeting de selectie. Daarna maakt u de keuze voor een ergonomisch bureau dat naar wens is samen te stellen op basis van de bladkleur en potenkleur. Er zijn extra opties beschikbaar om bijvoorbeeld ook een kabeldoordop te bestellen. 

Snelle levertijd en gratis advies

De levertijd is doorgaans beperkt van een tot tien werkdagen, zodat u de bestelling snel ontvangt. Wilt u meerdere ergonomische bureaus tegelijk bestellen dan profiteert u van een oplopende korting. Heeft u vragen of wilt u vakkundig advies bij het kopen van een ergonomisch bureau? Hal18 helpt u graag op weg met gratis advies.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen