Ergonomische zitbal

Uw werknemers krijgen automatisch een rechte houding als ze werken op een ergonomische zitbal die voldoet aan de NEN-norm. Ze kunnen bijvoorbeeld op de bal zitten achter het bureau, maar de zitbal is ook te gebruiken in de kantine, entree of vergaderruimte. Door het stijlvolle design is de bal een ware eyecatcher op kantoor. De ergonomische zitbal is beschikbaar in verschillende kleuren en maten bij Hal18. Zo kunt u de bal kiezen die het beste past bij uw bedrijf én uw werknemers natuurlijk!

Ergonomische zitbal werkplek

Hoe kunt u het beste de ergonomische zitbal op de werkplek integreren? Bij Hal18 staan we voor u klaar met passend advies. Het is bijvoorbeeld niet verstandig als uw werknemers alleen maar op een zitbal werken, deze combineert u met een bureaustoel. Omdat de bal over het algemeen hoger zit dan de stoel, is het ook slim om een verstelbaar kantoor bureau te gebruiken. Al deze kantoormeubelen vindt u eenvoudig online bij Hal18. Zo kunt u gemakkelijk de ergonomische zitbal op de werkplek integreren.

Ergonomische zitbal welke maat

Er zijn verschillende formaten beschikbaar van de ergonomische zitbal. Wilt u weten welke maat het beste aansluit bij uw werknemers? Dit is afhankelijk van hun lichaamslengte:

  • 155 tot 175 cm lang: de zitbal met een diameter van 65 cm
  • 175 tot 195 cm lang: de zitbal met een diameter van 75 cm

Ook door de houding van het lichaam op de ergonomische zitbal weet u welke maat geschikt is. Zo zitten uw werknemers goed als de hoogte van de knieën iets lager is dan de hoogte van het bekken. Heeft u de juiste maat gevonden? U bestelt de zitbal eenvoudig online bij Hal18!

Ergonomische zitbal kopen

U kunt kiezen uit een ruim aanbod als u de ergonomische zitbal wilt kopen. Zo vindt u bij ons ballen met een bekleding van 100% polyester, 100% polyester ‘leather look’ en 100% merino wolvilt in vele verschillende kleuren. U kunt de zitballen ook goed gebruiken in plaats van kantoorstoelen of vergaderstoelen. Bovendien bieden we u andere gezonde alternatieven voor op de werkvloer, zoals zit sta bureaus en bureaufietsen. Al uw kantoormeubilair, zoals de ergonomische zitbal, kunt u kopen bij Hal18. We zorgen voor een snelle levering!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen