Bureau 160x80

Het is vervelend als u werkruimte tekortkomt op het bureau. Daarom is het belangrijk om met het juiste formaat rekening te houden. Een bureau 160x80 cm heeft een ruim formaat en biedt ruimte voor twee monitoren en voor andere werkspullen. U heeft bij Hal18 een ruime keuze uit allerlei soorten bureaus 160x80 cm en uit meerdere uitvoeringen. Bijvoorbeeld uit verstelbare bureaus 160x80 cm of uit zit sta bureaus. Ons assortiment komt tegemoet aan alle wensen, zo ook met kantoor bureaus en directiebureaus in andere formaten.

In diverse kleuren verkrijgbaar

U heeft bij ons een ruime keuze uit allerlei kleuren om een groot bureau te kopen. Een bureau wit 160x80 cm is bijvoorbeeld een optie. Kies bijvoorbeeld voor een wit blad en voor een wit frame. Of selecteer een wit bureaublad en ander kleur frame, zoals een aluminium potenkleur. De variaties zijn wat dat betreft groot met bureaubladen in verschillende houtkleuren, zoals eiken en beuken. De diversiteit in kleur zorgt ervoor dat het simpel is om rekening te houden met de kleuren van uw kantoor. De aanschaf van een bureau 160x80 cm is wat dat betreft een kwestie van samenstellen en bestellen. Ook voor wat betreft de uitvoering heeft u qua design een ruime keuze.

160x80 cm bureau in diverse uitvoeringen beschikbaar

Een bureau 160x80 cm is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, zoals in de vorm van een 4-poot bureau en T-poot bureau. Heeft u meerdere bureaus nodig voor uw kantoor? Benut de ruimte dan optimaal en kies ook voor het kopen van een hoekbureau.

Verstelbaar 160x80 bureau

Het is voor medewerkers belangrijk dat deze in een ergonomische positie aan het bureau 160x80 cm kunnen werken. Daarom is het aan te raden om voor een in hoogte verstelbaar bureau 160x80 cm te kiezen.

Dit is eveneens van belang als het bureau als een flexwerkplek dient en er afwisselend verschillende medewerkers aan werken. Een slinger bureau is een voorbeeld van een werkplek die gemakkelijk handmatig in hoogte te verstellen is. Wilt u medewerkers stimuleren om de werkhouding af te wisselen? Dan is de keuze voor een zit-sta bureau snel gemaakt. Een dergelijke uitvoering met een groot formaat is als sta zit bureau 160x80 cm bij ons beschikbaar.

Elektrisch 160x80 bureau

Wilt u van optimaal gemak profiteren dan is een zit sta bureau elektrisch 160x80 cm daar een ideale oplossing voor. De bediening is simpel door het bedieningspaneel te gebruiken. Bovendien is er het voordeel dat de werkhouding gedurende de dag is aan te passen. Het werken aan een zit sta bureau 160x80 cm zorgt er op een gemiddelde werkdag voor dat er tot twee uur minder tijd op de bureaustoel wordt doorgebracht. Dit levert uiteraard gezondheidsvoordelen op, want de doorbloeding wordt gestimuleerd. Ook verminderen hierdoor lichamelijke klachten, zoals schouderpijn en rugpijn of worden deze voorkomen.

Waarom kiezen voor Hal18?

U heeft bij ons de grootste keuze uit bureaus 160x80 cm met keuze uit allerlei kleuren en uitvoeringen. Bovendien profiteert u van het gemak om een bureau 160x80 cm naar voorkeur samen te stellen en te bestellen. U ziet direct wat de levertijd is, die gemiddeld tussen de een en tien werkdagen ligt. De verzending van een bureau 160x80 cm is gratis bij een bestelbedrag boven € 250 exclusief btw. Wilt u er meerdere tegelijk bestellen? Vraag in dat geval een offerte aan, want u komt dan in aanmerking voor een aantrekkelijke korting. Wilt u advies? Neem vooral contact op, wij helpen u graag op weg.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen