Grote bureaus

Het is belangrijk om medewerkers in een ruime werkplek te voorzien als de kantoorwerkzaamheden daarom vragen. U heeft de mogelijkheid dit te realiseren door grote bureaus in het kantoor te plaatsen. De bureaus die groot zijn qua afmeting bieden alle ruimte die nodig is om verschillende werkzaamheden uit te voeren. Hal18 heeft voor u een gevarieerd assortiment met grote bureaus beschikbaar. De variatie uit zich in verschil in afmeting, design, kleur en uitvoering. U krijgt daarom de gelegenheid om met meerdere wensen rekening te houden bij het kopen van een groot bureau.

Wat zijn de afmetingen van een groot bureau?

De afmeting van een groot bureau start met een minimale lengte van 140 cm en minimale breedte van 80 cm. Ter vergelijking: de afmeting van een kantoor bureau als standaardbureau is 120x80 cm. Bij een groot bureau is het ook mogelijk dat de afmeting 160x80 cm of 180x80 cm betreft. Daarnaast is het mogelijk om voor een groot bureau met een grotere diepte ofwel breedte te kiezen. Bijvoorbeeld in de uitvoering van een extra groot bureau van 200x100 cm als directiebureau.

Wanneer is een groot bureau handig?

Een groot bureau is handig als de werkzaamheden meer ruimte vereisen. Bijvoorbeeld als u of uw medewerkers met twee monitoren op het bureaublad werken. Een groot computer bureau biedt in dit geval uitkomst. Of als er sprake is van dossiers die u bij de hand wilt hebben op het bureaublad. Bij veel dossiers of papierwerk is het uiteraard eveneens mogelijk om een groot bureau met lades te kopen. Het voordeel van een groot bureau is dat er volop ruimte is om alle spullen een plek te geven. Een groot bureau biedt wat dat betreft extra comfort. Een ruime werkplek bevordert bovendien een goede werkhouding voor wat betreft de afstand tot een monitor.

Wat voor soorten grote bureaus zijn er?

Er zijn allerlei soorten bureaus die groot zijn te onderscheiden. Hierbij is er sprake in verschil qua model, zoals van een T-poot bureau of 4-poot bureau. Maakt u gebruik van flexibele werkplekken met grote bureaus? Het is belangrijk om de hoogte van het bureaublad af te stemmen op de lengte van de gebruiker. Hiermee is er een optimale werkhouding te creëren. U heeft bij ons daarom onder meer de keuze om een slingerbureau in groot formaat aan te schaffen. Om de afwisseling van een passieve werkhouding te bevorderen, bieden wij u tevens de mogelijkheid om een groot zit-sta bureau te kopen. Wilt u de ruimte in het grote kantoor optimaal benutten? Overweeg dan om naast de grote bureaus ook een hoekbureau te bestellen.

Groot bureau kopen bij Hal18

U heeft bij Hal18 een ruime keuze uit grote bureaus en krijgt de kans om zelf naar voorkeur de kleur en het design te bepalen. Dit is onder meer van toepassing op de bladkleur en op de potenkleur. Bij elk groot bureau staan de beschikbare opties qua bladkleur en potenkleur vermeld. Daarnaast zijn er extra opties om uit te kiezen, zoals het bestellen van een computerbeugel of met de toevoeging van een kabeldoorvoerdop. Het voordeel hiervan is dat de kabels zoveel mogelijk uit het zicht worden geplaatst. Dit zorgt bij een groot bureau voor een nette uitstraling. De levertijd staat altijd bij de grote bureaus vermeld, zodat u weet wat u mag verwachten. Wilt u graag advies bij het kopen van een groot bureau? Neem gerust contact op met ons, want wij helpen u met deskundig advies op weg.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen