Kleine bureaus

Heeft u weinig ruimte op kantoor of is de ruimte beperkt om een thuiswerkplek te realiseren? Kleine bureaus bieden uitkomst om uw kantoor of thuiswerkplek zo efficiënt mogelijk in te richten. Een bureau voor een kleine kamer is in ons aanbod in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar. Of u nu op zoek bent naar een klein verstelbaar bureau of naar een computer bureau in klein formaat, wij hebben de oplossing voor u beschikbaar. Maak simpelweg uw keuze voor een kantoor bureau in klein formaat en houd rekening met de kleur, materiaal, design en eigenschappen.

Wat zijn de afmetingen van een klein bureau?

De afmetingen van een klein bureau variëren qua lengte en breedte. Om tot een goede keuze te komen, is het handig om rekening te houden met het oppervlak en met de indeling van uw kantoor of thuiswerkplek. Is er bijvoorbeeld meer ruimte in de breedte of in de lengte? Een klein bureau met een lengte van 60 cm en breedte van 80 cm is ideaal voor een kleine ruimte. Heeft u wat meer ruimte dan is een klein bureau 80x80 cm daar perfect voor. Deze afmetingen zijn onder meer beschikbaar als u op zoek bent naar een modern 4-poot bureau. Overigens is de T-poot bureau met klein formaat enorm populair vanwege het mooie design. U heeft bij ons dan ook de mogelijkheid om een klein T-poot bureau van 80 x 80 cm te kopen. Of een compacte uitvoering van 120x60 cm aan te schaffen.

Wanneer is een klein bureau handig?

Een klein bureau is vooral handig als de ruimte op kantoor of om een thuiswerkplek in te richten beperkt is. Ook als u maar weinig gebruikmaakt van een bureau voldoet een klein formaat. Het voordeel van kleine bureaus is dat deze door de beperkte afmeting maar weinig ruimte nodig hebben. In elke kleine kamer is wat dat betreft een klein bureau neer te zetten.

Wat voor soorten kleine bureaus zijn er?

Er zijn verschillende soorten kleine bureaus, zoals 4-poot bureaus net als T-poot bureaus. Het design van deze modellen varieert met elk een unieke uitstraling. Er zijn voor specifieke doeleinden eveneens kleine bureaus beschikbaar, zoals een directiebureau voor een klein directiekantoor. 

Het is ook bij een beperkt formaat bureau belangrijk om rekening te houden met de lengte van de gebruiker. U heeft wat dat betreft onder meer de optie om een slinger bureau te kopen. Deze is gemakkelijk in hoogte verstelbaar en op uw lengte aan te passen. Een klein zit-sta bureau behoort eveneens tot de mogelijkheden met als voordeel dat u een zittende positie met een staande positie kan afwisselen. Dit bevordert de bloedsomloop als u vele uren achtereen werkt. Indien de ruimte alleen geschikt is om een bureau in een hoek te plaatsen, is een hoekbureau daarvoor een ideale oplossing.

Klein bureau kopen bij Hal18

U profiteert bij het kopen van kleine bureaus bij Hal18 van meerdere voordelen. Het grote aanbod maakt het gemakkelijk om met uw voorkeuren rekening te houden. Bovendien vertegenwoordigen wij gerenommeerde merken die bekend staan om een uitstekende kwaliteit, hoogwaardige materialen en perfecte afwerking. Wij helpen u graag op weg om tot de beste keuze te komen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze kleine bureaus en mogelijkheden, neem dan gerust contact op. 

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen