Akoestische Paneel Circulair

Vraag offerte aan

* verplicht
B2B Meer dan 0 stuks? Ontvang scherpe offerte

Kenmerken Akoestische Paneel Circulair

Artikelnummer:
HHVCIRCAKOE
Materiaal:
100% recyclebaar polyester toplaag met een backing van gerecyclede spijkerbroeken
Merk:
Dutch office
Levertijd:
Op bestelling leverbaar
Conditie:
Nieuw
Leverbaar in meerdere kleuren:
Zelf te personaliseren
Handleiding
Downloaden

Akoestische Paneel Circulair 

Met een akoestisch paneel haalt u de nagalm uit de ruimte. Dit akoestisch paneel kunt u personaliseren naar eigen wens. Geef ons uw wensen door en wij maken vrijblijvend voor u een prijs opgave.

Levering en bezorging Akoestische Paneel Circulair

Het akoestische paneel circulair word op bestelling geproduceerd speciaal voor u, dit is geen voorraad artikel.  Doordat het op bestelling word geroduceerd is de levertijd langer dan bij de meeste artikelen van ons. We bezorgen de Akoestische wand high performance gratis in heel Nederland (uitgezonderd wadden eilanden) 

Akoestisch paneel basic en akoestisch paneel pro wat is het verschil? 


Het Akoestisch basic paneel heeft een A-waarde van 0,65. Bij het akoestisch basic paneel zorgt een spouw tussen het paneel en de wand voor nog meer akoestisch effect. Het akoestisch paneel pro heeft maar liefst een waarde van 0,9! Het akoestisch paneel pro is voorzien van een extra akoestische laag, hierdoor kan het nog meer geluid absorberen. Naast de extra akoestische laag is het paneel dikker en nog steviger dan van het basic paneel.  

Tabel-akoestische-panelen
Circulaire Akoestische panelen 


Bij onze akoestische panelen verlijmen we de geprinte stof met het akoestische materiaal. Akoestisch materiaal100% recyclebaar polyester toplaag met een backing van gerecyclede spijkerbroeken. Onze akoestische panelen maken we voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Door te kiezen voor deze akoestisch panelen kiest voor een milieubewuste keuze welke past in de circulaire doelstellingen. De katoenvezels zijn lang waardoor geluidsgolven goed worden geabsorbeerd. 


Uw interieur gepersonaliseerd en functioneel

 
Onze akoestische schermen zijn zeer geschikt voor kantoor, horeca, restaurant, kantine, winkels maar ook voor in huis. Wat erop komt te staan kunt u zelf bepalen, bijvoorbeeld een mooi schilderij, logo, foto etc. Hierdoor inpasbaar in uw huisstijl. Door gebruik te maken van onze akoestische panelen worden holle, galmende ruimtes weer aangenaam. U kunt via de mail de bestanden aanleveren, tegen meerprijs kunnen wij ook bestanden voor u opmaken. 


Montage van het akoestische scherm


Dit kunt u eenvoudig en makkelijk zelf doen. U kunt kiezen voor ophangen of vastschroeven. Ophangen het frame hangt 2 cm van de muur en wordt met een z-profiel bevestigd. Je krijgt het z-profiel bij je bestelling of vastschroeven. Het frame hangt direct tegen de muur en wordt met schroeven bevestigd. De schroeven worden niet meegeleverd. Het akoestische paneel zit een geanodiseerd aluminium frame. U hoeft het niet zelf in elkaar te zetten, het word compleet aangeleverd. Het anodiseren zorgt voor een slijtvaste laag hierdoor gaat het extra lang mee. Uiteraard word er een handleiding mee gestuurd.


KENMERKEN & SPECIFICATIES 

 • Minimaal formaat20 x 20 cm
 • Maximaal formaat230 x 125 cm
 • Materiaal frame Basic: Zwart of wit aluminium
 • Materiaal frame Pro: Zwart aluminium
 • Dikte frame Basic: 3 cm
 • Dikte frame Pro 4,2 cm
 • PlaatmateriaalHardboard geperforeerd
 • Dikte plaat3,2 mm
 • Akoestisch materiaal100% recyclebaar polyester toplaag met een backing van gerecyclede spijkerbroeken
 • Akoestische waarden (AW)Basic: 0,65
 • Pro: 0,9

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht

* verplicht
Denk ook aan
Recent bekeken

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen