Lampen

Lampen voor kantoorverlichting bepalen de sfeer van de kantoorruimte. Uiteraard is de uitstraling niet het enige belangrijke aspect, want de lampen op kantoor dienen tevens functioneel te zijn. Het uitgebreide assortiment van HAL18 combineert design, uitstraling en functionaliteit met elkaar en is geschikt voor toepassing voor de meest uiteenlopende kantoorstijlen. Bovendien voorzien wij in allerlei soorten lampen, variërend van vloerlampen tot hanglampen,

 

Lampen voor kantoorverlichting

Elk kantoor heeft een eigen identiteit en lampen voor kantoorverlichting leveren daar voor een belangrijk deel een bijdrage aan. De kantooridentiteit komt niet alleen tot uitdrukking in de stijl van het kantoormeubilair, maar in de manier waarop de verlichting is uitgevoerd. Ons uitgebreide assortiment met lampen voor kantoren maakt het mogelijk om met de voorkeur voor een specifieke kantoorstijl rekening te houden. Bijvoorbeeld door in een industrieel ingericht kantoor voor kantoorverlichting te kiezen met industriële lampen.

 

Vloerlampen: stijlvol functioneel

Alle vloerlampen in ons aanbod zijn stijlvol functioneel uitgevoerd. Het is bijvoorbeeld ideaal om een vloerlamp te plaatsen in een hoek naast een bank of bij de zithoek op uw kantoor. Vloerlampen voor kantoor zijn in allerlei soorten uitvoeringen bij ons verkrijgbaar, waarbij onder meer de materialen, afmetingen en stijl variëren. Voor wat betreft de lichtbron voor de lampen op kantoor geldt uiteraard dat u een keuze kan maken voor een duurzame en energiezuinige optie in de vorm van ledlampen. Wilt u invloed uitoefenen op de sterkte van de lichtbron dan raden wij aan om kantoorverlichting aan te schaffen met een optie om de lamp te dimmen. Een staande lamp is uiteraard eveneens prima toe te passen naast een bureau of bij andere werkplekken neer te zetten.

Hanglampen voor functioneel en sfeervol licht

In elk kantoor vormen hanglampen een belangrijk onderdeel van de kantoorverlichting. Lampen die aan het plafond hangen zijn wat dat betreft als een algemene lichtbron aan te merken die de ruimte van licht voorzien. Ook wat betreft de hanglampen voor kantoor geldt dat wij een ruime keuze bieden uit stijlen, kleuren, materialen en designs. Het is mogelijk om voor een enkele hanglamp te kiezen, maar wij voorzien ook in grotere uitvoeringen waarin meerdere lichtbronnen zijn verwerkt. Overigens geldt dat plafondlampen voor functioneel en sfeervol licht op kantoor zorgen.

 

Lampen boven tafels

Naast vloerlampen, en hanglampen die als doel hebben om de ruimte in algemene zin te verlichten, hebben wij ook speciale lampen beschikbaar die boven tafels aan het plafond zijn te hangen. Op deze manier vormt de lichtbron de centrale spot boven bijvoorbeeld een vergadertafel, brainstormtafel of overlegtafel. Uiteraard is het mogelijk om een lichtplan te maken om de kantoorverlichting op een ideale manier vorm te geven. Werk bijvoorbeeld met verschillende soorten lampen en combineer deze qua design en kleur met elkaar.

 

Hulp nodig?

Wilt u graag advies bij het maken van een keuze uit het aanbod met lampen voor kantoren? HAL18 helpt u op weg met een gratis advies op maat. Profiteer van onze professionele service, maatwerk en van de optie om veilig achteraf te betalen. Wij staan voor u klaar met het ruimste aanbod lampen voor op kantoor.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen