Vloerkleed

Een vloerkleed op kantoor maakt een verschil in uitstraling. Dat is al een eerste voordeel, maar een kantoor vloerkleed voorziet ook nog eens in comfort en in extra warme. Het is bij de aanschaf wel belangrijk om met een aantal aspecten rekening te houden. Het design, de kleur en het materiaal zijn wat dat betreft kenmerken die in allerlei variaties aanwezig zijn. In elk geval bij HAL18, want wij bieden u een groot assortiment met geschikte kantoorvloerkleden in de meest uiteenlopende uitvoeringen.

 

Vloerkleed op kantoor: positieve invloed op akoestiek

Tegenwoordig zijn de meeste kantoren voorzien van een zogenoemd hard vloersysteem en dat staat natuurlijk strak en modern. Deze vloersystemen hebben echter ook nadelen, zoals dat er mogelijk akoestische problemen ontstaan. Een vloerkleed op kantoor lost dat op, want het tapijt zorgt met een geluiddempende werking wat dat betreft een positieve invloed op de akoestiek. Uiteraard is dat een groot voordeel net als dat u met de keuze voor een kantoor vloerkleed invloed uitoefent op de uitstraling en sfeer.

 

Kantoor vloerkleed voor unieke uitstraling en sfeer

Een vloerkleed op kantoor is bij ons verkrijgbaar met allerlei designs en kleuren. Hierdoor is het gemakkelijk om de identiteit van uw bedrijf te benadrukken of om aansluiting te vinden op de kleuren van uw huisstijl. Veelal is het vloersysteem in een neutrale kleur uitgevoerd en wat dat betreft is er alle gelegenheid om met een kantoor vloerkleed extra sfeer in de ruimte te realiseren. In dat opzicht voorziet ons assortiment onder meer in de optie om een neutraal ingericht kantoor een warme uitstraling te geven. Bijvoorbeeld door een vloerkleed in een specifieke kleurtint te kopen, zoals in warm rood of stijlvol groen. De uitstraling is meer levendig te maken door bijvoorbeeld een karpet te kiezen met een bijzonder dessin.

Originele vloerkleden voor kantoren

Er is voor ieder kantoorinterieur een geschikt vloerkleed in ons assortiment beschikbaar, waarbij het eveneens mogelijk is om voor een originele uitvoering te kiezen. In een landelijk ingerichte kantoorruimte of in een industrieel ingericht kantoor is het bijvoorbeeld origineel om voor een vloerkleed in de vorm van een dierenhuid te kiezen. Ook wat dat betreft zijn er allerlei kleuren en prints te onderscheiden, variërend van een zwart/witte koeienhuid als vloerkleed tot bruin en van een taupe gekleurd schapenvloerkleed tot een langharig zwartkopschaapkleed. Hiermee trekt u natuurlijk echt de aandacht in het kantoor en is er sprake van een optimale styling. Zelfs een kantoor vloerkleed kan wat dat betreft bijdragen aan een allereerste uitstekende indruk op klanten.

 

Uiteenlopende prijsklassen

De vloerkleden voor kantoren die wij in het assortiment hebben, zijn verkrijgbaar in uiteenlopende prijsklassen. Dat maakt het dus ook mogelijk voor uw kantoor een goedkoop vloerkleed te kopen. Mocht u advies wensen bij het maken van een keuze neem dan vooral contact op met HAL18.

 

B2B korting voor grote aantallen

Wilt u kantoor vloerkleden aanschaffen voor B2B verkoop dan is het aan te raden om bij HAL18 een offerte aan te vragen. Wij verstrekken u wat dat betreft graag een prijsopgave op maat met korting vanaf een bepaald aantal stuks.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen