Welke vloer op kantoor?

2020-12-21 -

De voordelen van tapijt en tapijttegels maken deze vloerbedekkingen de beste optie voor kantoren. Zo hebben deze vloeren grote positieve invloed op de luchtkwaliteit doordat kleine deeltjes stof, zoals fijnstof, worden vastgehouden in het tapijt. Bovendien draagt het door de uitstekende akoestische eigenschappen bij aan een optimale werkomgeving. Ten slotte zijn tapijt en tapijttegels ook een voordelige keuze als vloer op kantoor, waardoor het met name ideaal is voor startups. Ook kleine en middelgrote kantoren met een bescheiden budget profiteren er optimaal van.

Tapijtvloer voor op kantoor

Wanneer u een tapijtvloer voor op kantoor kiest, zijn er meerdere punten waar u rekening mee moet houden. Bij Hal18 denken wij graag met u mee. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit, duurzaamheid, en kosten aantrekkelijk voor u zijn. Wij bieden verschillende tapijten, die allemaal zeer stevig zijn en dankzij hun donkere kleur een professionele uitstraling bieden. Daarbij kunt u kiezen uit Project Elephant, Project Elephant Plus en Project Bizon. Wij begrijpen dat u goed wilt nadenken over welk tapijtvloer voor op kantoor u kiest. Daarom is het mogelijk om van elk tapijt een gratis sample te bestellen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Tapijttegels voor kantoor

De meeste voordelen van tapijt gelden ook bij tapijttegels voor kantoor. Een extra voordeel is echter dat tapijttegels veel eenvoudiger te vervangen zijn in het geval van een beschadiging. U hoeft dan namelijk alleen de defecte tapijttegel te vervangen. Bij Hal18 heeft u de keuze uit twee verschillende tegels van het toonaangevende Heuga Interface: de grijze ‘Seclusion Composure’ en de gekleurde ‘Boogie Woogie’ tegels. Met deze laatste tapijttegels kunt u op kantoor een interessant en uniek patroon leggen. Let er echter wel op dat u geen voorkeuren voor verschillende kleuren aan kunt geven. Welke kleuren u krijgt blijft dus een verrassing! U bent echter verzekerd van uitstekende tegels voor een zeer scherpe prijs.

Kantoor vloerkleden

Heeft u een ander type vloerbedekking, zoals PVC, linoleum of laminaat op uw kantoor? Met onze vloerkleden kunt u dan extra karakter toevoegen, waardoor uw kantoor meer sfeer krijgt. Daarbij kunt u kiezen voor vloerkleden met een effen kleur of een patroon, maar ook voor meer klassiek ogende kleden met een Perzisch design of dierenhuid kleden. Vooral wanneer u een warme, huiselijke sfeer op kantoor wilt creëren, zijn vloerkleden ideaal. Perfect dus voor een ontvangstruimte, een ‘casual’ overlegomgeving of voor een ontspannen plek voor uw personeel!

Kantoorvloer laten leggen

Zeker op uw werkplek wilt u natuurlijk dat de vloerbedekking goed gelegd wordt. Uw kantoorvloer kunt u laten leggen door de professionals van Hal18. Wij bieden topkwaliteit in alles wat met kantoorinrichting te maken heeft. Dat betekent dat u ook voor al uw bedrijfsmeubelen bij ons moet zijn, zoals bijvoorbeeld bureaus en kantoorstoelen. Daarbij heeft u keuze uit nieuwe of gebruikte kantoormeubelen. Daarnaast is er ook de optie van onder meer refurbishing, een perfect voorbeeld van de circulaire kantoorinrichting. Wanneer u een nieuwe kantoorvloer wilt laten leggen is dat namelijk vaak een uitgelezen kans om uw meubilair te vernieuwen. Wij helpen u daar graag mee. Hal18, daar werkt u beter mee!