HAL18 Blog

Welkom op het blog van HAL18. Hier leest u alles over kantoormeubelen, refurbished kantoormeubilair, inrichten van een kantoor en magazijn, weetjes over HAL18, HAL18 collecties en nog heel veel meer! 

05-10-2020

Oktober is ‘Buy Nothing New’-maand!

Elke dag, week en maand heeft zijn eigen thema. En soms zelfs meerdere tegelijk. Een van de thema’s voor oktober is ‘Buy Nothing New’. Wat betekent dit en waarom is het belangrijk om mee te doen? Dat leggen we graag uit.

Lees meer
09-09-2020

Wat is een goede bureaustoel?

Wanneer u een nieuwe bureaustoel wilt kopen, is het belangrijk dat deze jarenlang mee kan. Kies voor een goede bureaustoel, die zo valt in te stellen dat hij op maat gemaakt lijkt te zijn. U leest er meer over in onze blog.

Lees meer
28-07-2020

Circulaire kantoorinrichting

De circulaire economie, waarin afval de nieuwe grondstof is, wordt steeds belangrijker. De overheid wil dat Nederland in 2050 volledig circulair is. In deze blog leest u meer over wat dit betekent en hoe u er zelf rekening mee kunt houden.

Lees meer
03-06-2020

Ergonomisch zitten op kantoor

Ons menselijk lichaam is niet gemaakt om de hele dag te zitten, toch hebben velen van ons een zittend beroep. Wat kunt u eraan doen om toch lekker te zitten op een manier die goed is voor uw lichaam? Wat is dan voor u de beste bureaustoel?

Lees meer
26-05-2020

Kantoorinrichting

Een belangrijk onderdeel van een goed lopend bedrijf is een fijne en praktische werkplek. Voldoet uw kantoorinrichting nog? Een nieuw interieur biedt kansen om mee te gaan in nieuwe trends. Over deze kantoortrends leest u in deze blog meer.

Lees meer
14-04-2020

Het anderhalve meter kantoor

Waar moet u aan denken bij het inrichten van het anderhalve meter kantoor? Wat heeft u nodig om een veilige werkplek te maken? In deze blog beantwoorden wij deze en andere vragen.

Lees meer
18-03-2020

Thuiswerkplek inrichten

Steeds meer mensen werken geregeld vanuit huis. Maar hoe creëert u een tijdelijke werkplek? En hoe maakt u onder ideale ergonomische omstandigheden uw werk kunt doen? Wij hebben alle details voor u op een rijtje gezet!

Lees meer
02-02-2020

Het verleden, heden en de toekomst van de kantoortuin

Een kwart van de Nederlandse beroepsbevolking heeft een kantoorbaan.  Een groot deel daarvan is werkzaam in een zogeheten kantoortuin. Waar gaat de kantoortuin in de nabije toekomst naartoe? In dit artikel gaan we hier verder op in.

Lees meer
23-01-2020

Circulaire kantoormeubelen

In plaats van vernieuwen is het ook mogelijk om uw kantoormeubelen te laten opknappen, dat ze een nieuw leven worden gegund. Op deze manier besteedt u aandacht aan de circulaire economie. In onze blog leest u er meer over.

Lees meer
13-12-2019

Ergonomische bureaustoel

Een juiste houding achter het bureau is belangrijk om klachten te voorkomen. Bij het bepalen van de ergonomische werkhouding zijn er een aantal hulpmiddelen. In deze handige blog lees je hier meer over.

Lees meer