HAL18 Blog

Welkom op het blog van HAL18. Hier leest u alles over kantoormeubelen, refurbished kantoormeubilair, bureaustoelen, inrichten van een kantoor en magazijn, weetjes over HAL18, HAL18 collecties en nog heel veel meer! 

13-01-2022

Flexibel werken: thuis en op kantoor

We werken niet allemaal meer van 9 tot 17u op kantoor! 

Lees meer
22-12-2021

Industriële kantoorinrichting

Wilt u meer weten over het inrichten van een industrieel kantoor? Lees in deze blog dan alle informatie over dit onderwerp!

Lees meer
24-11-2021

Inrichting kantoor: functioneel en duurzaam

Lees hier alles over functionele en duurzame kantoorinrichting!

Lees meer
11-11-2021

Weer terug naar kantoor

Lees hier alles over weer terug naar kantoor!

Lees meer
05-07-2021

Duurzame kantoorinrichting tips

Lees hier alles over het duurzaam inrichten van uw kantoor!

Lees meer
16-06-2021

Hoe werkt het leasen van kantoormeubelen?

Wilt u kantoormeubelen leasen of denkt u erover om dat te gaan doen? Lees hier alles wat u dan moet weten!

 

Lees meer
28-05-2021

Hoe een directiekamer inrichten?

Wilt u een goede indruk maken op bezoekers en potentiële klanten? Zorg dan voor een goed ingerichte directiekamer. U leest hier waar u aan moet denken bij het inrichten van een directiekamer!

Lees meer
11-01-2021

Hoe hoog moet een bureau zijn?

Zorg goed voor uzelf en haal meer uit uw werkuren. Hoe? Lees ons artikel over het instellen van de correcte bureauhoogte!

Lees meer
21-12-2020

Welke vloer op kantoor?

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor op kantoor als het gaat om de vloer. Wat is in praktisch opzicht een slimme keus? Hoe zorgt u ervoor dat de kantoorinrichting zo aantrekkelijk mogelijk blijft? In deze blog leest u meer hierover.

Lees meer
23-11-2020

Tafelonderstel metaal

Is het tijd voor wat nieuws? Ontwerp uw eigen unieke tafel met de losse onderstellen en bladen van Hal18! Meer weten over het hoe en wat, lees dan onze blog.

Lees meer
05-10-2020

Oktober is ‘Buy Nothing New’-maand!

Elke dag, week en maand heeft zijn eigen thema. En soms zelfs meerdere tegelijk. Een van de thema’s voor oktober is ‘Buy Nothing New’. Wat betekent dit en waarom is het belangrijk om mee te doen? Dat leggen we graag uit.

Lees meer
09-09-2020

Wat is een goede bureaustoel?

Wanneer u een nieuwe bureaustoel wilt kopen, is het belangrijk dat deze jarenlang mee kan. Kies voor een goede bureaustoel, die zo valt in te stellen dat hij op maat gemaakt lijkt te zijn. U leest er meer over in onze blog.

Lees meer
28-07-2020

Circulaire kantoorinrichting

De circulaire economie, waarin afval de nieuwe grondstof is, wordt steeds belangrijker. De overheid wil dat Nederland in 2050 volledig circulair is. In deze blog leest u meer over wat dit betekent en hoe u er zelf rekening mee kunt houden.

Lees meer
03-06-2020

Ergonomisch zitten op kantoor

Ons menselijk lichaam is niet gemaakt om de hele dag te zitten, toch hebben velen van ons een zittend beroep. Wat kunt u eraan doen om toch lekker te zitten op een manier die goed is voor uw lichaam? Wat is dan voor u de beste bureaustoel?

Lees meer
14-04-2020

Het anderhalve meter kantoor

Waar moet u aan denken bij het inrichten van het anderhalve meter kantoor? Wat heeft u nodig om een veilige werkplek te maken? In deze blog beantwoorden wij deze en andere vragen.

Lees meer
18-03-2020

Thuiswerkplek inrichten

Steeds meer mensen werken geregeld vanuit huis. Maar hoe creëert u een tijdelijke werkplek? En hoe maakt u onder ideale ergonomische omstandigheden uw werk kunt doen? Wij hebben alle details voor u op een rijtje gezet!

Lees meer
02-02-2020

Het verleden, heden en de toekomst van de kantoortuin

Een kwart van de Nederlandse beroepsbevolking heeft een kantoorbaan.  Een groot deel daarvan is werkzaam in een zogeheten kantoortuin. Waar gaat de kantoortuin in de nabije toekomst naartoe? In dit artikel gaan we hier verder op in.

Lees meer
23-01-2020

Circulaire kantoormeubelen

In plaats van vernieuwen is het ook mogelijk om uw kantoormeubelen te laten opknappen, dat ze een nieuw leven worden gegund. Op deze manier besteedt u aandacht aan de circulaire economie. In onze blog leest u er meer over.

Lees meer
13-12-2019

Ergonomische bureaustoel

Een juiste houding achter het bureau is belangrijk om klachten te voorkomen. Bij het bepalen van de ergonomische werkhouding zijn er een aantal hulpmiddelen. In deze handige blog lees je hier meer over.

Lees meer