HAL18 Blog

Welkom op het blog van HAL18. Hier leest u alles over kantoormeubelen, refurbished kantoormeubilair, bureaustoelen, inrichten van een kantoor en magazijn, weetjes over HAL18, HAL18 collecties en nog heel veel meer! 

25-04-2024

Waar moet een bureau aan voldoen?

Een goed bureau kiezen is belangrijk. Je brengt er waarschijnlijk veel tijd aan door. En je wil natuurlijk een comfortabele, productieve werkplek hebben. Of je nu ...

Lees meer
20-03-2024

NPR 1813 versus NEN-EN 1335 bureaustoelen: Een heldere vergelijking

Wanneer je op zoek bent naar een ergonomische bureaustoel die het beste bij je past, kom je vaak de termen NPR 1813 en NEN-EN 1335 tegen. Deze twee normen zijn ontworpen om ervoor te z...

Lees meer
20-03-2024

Hoe richt ik een kantine in?

Een kantine is een belangrijk onderdeel van je bedrijf. Het is een plek waar je medewerkers ontspannen, eten en drinken, en even bijkomen van hun werk. Een goe...

Lees meer
22-12-2023

Het gebruik van kleur op een kantoor

Begrijpen hoe kleuren onze emoties beïnvloeden, is als het ontrafelen van een boeiend mysterie in de wereld van kantoorontwerp. Elke kleur draagt een unieke psychologische lading, en slim gebruik hiervan kan de stemming van de werkomgeving tr...

Lees meer
22-12-2023

5 kantoor trends voor 2024

2024 belooft een jaar te worden waarin innovatie en functionaliteit centraal staan. Als je op zoek bent naar manieren om je kantooromgeving te verfrissen en te optimaliseren, laten we...

Lees meer
22-12-2023

Het belang van een goede zithouding

In de moderne wereld, waarin velen van ons uren achtereen aan een bureau zitten, wordt het belang van een goede zithouding vaak over het hoofd gezien. Het is echter van cruciaal belang voor het welzijn van ons lichaam en onze productiviteit. In de...

Lees meer
05-09-2023

Het belang van representatieve directiemeubelen voor zakelijk succes

Representatieve directiemeubelen zorgen voor een onmiddellijke professionele indruk. Dit versterkt het vertrouwen van bezoekers in jouw bedrijf en jouw vermogen om zaken te doen

Lees meer
04-09-2023

Magazijninrichting: meubilair dat orde en efficiëntie brengt

Een goed georganiseerd magazijn is de spil van jouw efficiënte bedrijfsproces. Het biedt niet alleen een overzichtelijke opslag van goederen, maar bevordert ook jouw productiviteit en de veiligheid van jouw werknemers

Lees meer
04-09-2023

Brainstormsessies en samenwerking: Creatieve opstellingen in vergaderzalen

Creatieve opstellingen in vergaderzalen kunnen een verschil maken in de manier waarop brainstormsessies en samenwerking verlopen.
 

Lees meer
31-08-2023

De kracht van ontvangstmeubilair: van receptiebalies tot wachtbanken

Bij de entree in een gebouw valt ons als eerste het ontvangstmeubilair op. Lees hier hoe je een goede indruk achter kunt laten het ontvangstmeubilair.

Lees meer
31-08-2023

Indeling van de bedrijfskantine:7 Tips voor efficiënt ruimtegebruik

In dit artikel delen we handige tips voor het efficiënt indelen van de bedrijfskantine, zodat deze optimaal benut wordt

Lees meer
31-08-2023

Stoelen voor wachtruimtes: Comfort en stijl gecombineerd

In dit artikel gaan we in op het belang van comfortabele en stijlvolle stoelen in wachtruimtes en hoe deze twee aspecten harmonieus kunnen samengaan.

Lees meer
31-08-2023

Optimaliseer productiviteit: De juiste bureaus kiezen voor jouw werkomgeving

In dit artikel zullen we bespreken waarom het kiezen van het juiste bureau belangrijk is en enkele tips delen om de optimale productiviteit te bereiken.

Lees meer
04-08-2023

Hoeveel liter gevaarlijke stoffen mag ik opslaan in een veiligheidskast?

Veiligheidskasten zijn essentieel voor het opslaan van gevaarlijke stoffen op de werkplek. Ze bieden een veilige omgeving om brand, lekk...

Lees meer
02-05-2023

Zittend of staand werken?

Is staand of zittend werken beter? En waarom? Lees hier meer.

Lees meer
22-04-2023

Welke bureau afmetingen kiezen?

Welke bureau afmeting geschikt voor u is, hangt af van verschillende factoren. Meer weten? Lees hier.

Lees meer
14-04-2023

Verschillende soorten bureaus en hun voor- en nadelen

Er zijn verschillende soorten bureaus zoals sta-zit bureaus, T-poot bureau's, 4-Poot bureaus, hoekbureaus en meer. Maar wat zijn de verschillen precies? En heeft het ene bureau meer voordelen dan de ander? Lees hier meer.

Lees meer
01-04-2023

4 tips voor het kiezen van een bureau voor uw werkplek

Bij het kiezen van een bureau komt veel te kijken. Wilt u bijvoorbeeld een hoekbureau, T-poot bureau of juist een sta-zit bureau? En waar moet u nog meer op letten? Lees hier meer.

Lees meer
16-03-2023

Ergonomisch werken: wat is het en waarom belangrijk?

Ergonomisch werken is belangrijk voor iedereen die langdurig zittend werk verricht, zoals op kantoor. Meer weten over waarom het belangrijk is? Lees hier.

Lees meer
02-03-2023

5 tips voor een ergonomische werkplek op kantoor of thuis

Een verkeerde zithouding zorgt bij langdurig beeldschermwerk voor fysieke problemen. Voorkom dat door een ergonomische werkplek te maken.

Lees meer
13-01-2022

Flexibel werken: thuis en op kantoor

We werken niet allemaal meer van 9 tot 17u op kantoor! 

Lees meer
22-12-2021

Industriële kantoorinrichting

Wilt u meer weten over het inrichten van een industrieel kantoor? Lees in deze blog dan alle informatie over dit onderwerp!

Lees meer
24-11-2021

Inrichting kantoor: functioneel en duurzaam

Lees hier alles over functionele en duurzame kantoorinrichting!

Lees meer
05-07-2021

Duurzame kantoorinrichting tips

Lees hier alles over het duurzaam inrichten van uw kantoor!

Lees meer
16-06-2021

Hoe werkt het leasen van kantoormeubelen?

Wilt u kantoormeubelen leasen of denkt u erover om dat te gaan doen? Lees hier alles wat u dan moet weten!

 

Lees meer
28-05-2021

Hoe een directiekamer inrichten?

Wilt u een goede indruk maken op bezoekers en potentiële klanten? Zorg dan voor een goed ingerichte directiekamer. U leest hier waar u aan moet denken bij het inrichten van een directiekamer!

Lees meer
21-12-2020

Welke vloer op kantoor?

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor op kantoor als het gaat om de vloer. Wat is in praktisch opzicht een slimme keus? Hoe zorgt u ervoor dat de kantoorinrichting zo aantrekkelijk mogelijk blijft? In deze blog leest u meer hierover.

Lees meer
23-11-2020

Tafelonderstel metaal

Is het tijd voor wat nieuws? Ontwerp uw eigen unieke tafel met de losse onderstellen en bladen van Hal18! Meer weten over het hoe en wat, lees dan onze blog.

Lees meer
05-10-2020

Oktober is ‘Buy Nothing New’-maand!

Elke dag, week en maand heeft zijn eigen thema. En soms zelfs meerdere tegelijk. Een van de thema’s voor oktober is ‘Buy Nothing New’. Wat betekent dit en waarom is het belangrijk om mee te doen? Dat leggen we graag uit.

Lees meer
09-09-2020

Wat is een goede bureaustoel?

Wanneer u een nieuwe bureaustoel wilt kopen, is het belangrijk dat deze jarenlang mee kan. Kies voor een goede bureaustoel, die zo valt in te stellen dat hij op maat gemaakt lijkt te zijn. U leest er meer over in onze blog.

Lees meer
28-07-2020

Circulaire kantoorinrichting

De circulaire economie, waarin afval de nieuwe grondstof is, wordt steeds belangrijker. De overheid wil dat Nederland in 2050 volledig circulair is. In deze blog leest u meer over wat dit betekent en hoe u er zelf rekening mee kunt houden.

Lees meer
03-06-2020

Ergonomisch zitten op kantoor

Ons menselijk lichaam is niet gemaakt om de hele dag te zitten, toch hebben velen van ons een zittend beroep. Wat kunt u eraan doen om toch lekker te zitten op een manier die goed is voor uw lichaam? Wat is dan voor u de beste bureaustoel?

Lees meer
14-04-2020

Het anderhalve meter kantoor

Waar moet u aan denken bij het inrichten van het anderhalve meter kantoor? Wat heeft u nodig om een veilige werkplek te maken? In deze blog beantwoorden wij deze en andere vragen.

Lees meer
18-03-2020

Thuiswerkplek inrichten

Steeds meer mensen werken geregeld vanuit huis. Maar hoe creëert u een tijdelijke werkplek? En hoe maakt u onder ideale ergonomische omstandigheden uw werk kunt doen? Wij hebben alle details voor u op een rijtje gezet!

Lees meer
02-02-2020

Het verleden, heden en de toekomst van de kantoortuin

Een kwart van de Nederlandse beroepsbevolking heeft een kantoorbaan.  Een groot deel daarvan is werkzaam in een zogeheten kantoortuin. Waar gaat de kantoortuin in de nabije toekomst naartoe? In dit artikel gaan we hier verder op in.

Lees meer
23-01-2020

Circulaire kantoormeubelen

In plaats van vernieuwen is het ook mogelijk om uw kantoormeubelen te laten opknappen, dat ze een nieuw leven worden gegund. Op deze manier besteedt u aandacht aan de circulaire economie. In onze blog leest u er meer over.

Lees meer
13-12-2019

Wat is een ergonomische bureaustoel precies? 

Een juiste houding achter het bureau is belangrijk om klachten te voorkomen. Daar kan een ergonomische bureaustoel bij helpen. Maar wat is een ergonomische bureaustoel precies? U leest er hier meer over.

Lees meer