Tafelonderstel metaal

2020-11-23 - Hal18

Met een uiterst stevig tafelonderstel van zwart metaal creëert u eenvoudig een stoere tafel die in elke inrichting past. Samen met een tafelblad van bijvoorbeeld eikenhout of met een betonlook valt er dankzij ons ruime aanbod metalen tafelonderstellen een vrijwel unieke tafel samen te stellen. Ideaal om aan te vergaderen, maar ook zeker geschikt als werktafel of balie. Met een tafelonderstel metaal van Hal18 bent u niet alleen zeker van een uitstekende kwaliteit, maar ook van een zeer goede prijs!

Tafelonderstel metaal kwaliteit

U wilt natuurlijk kunnen vertrouwen op de stevigheid van uw tafel. Daarvoor is een tafelonderstel metaal met een hoge kwaliteit van doorslaggevend belang. De industriële tafelpoten van Hal18 zijn gemaakt voor hoogwaardig en zeer stevig staal, wat door vakmensen is gelast. De afwerking van een tafelonderstel metaal is dus van hoge kwaliteit en dankzij de poedercoating gemakkelijk te onderhouden. Perfect dus voor bijvoorbeeld een kantooromgeving!

Tafelonderstel metaal poten

Bij Hal18 heeft u voor een tafelonderstel van metaal keuze uit allerlei poten om de vergadertafel geheel naar eigen smaak te ontwerpen. Een enkele spin- of V-poot geeft een totaal andere tafel dan wanneer u kiest voor een tafelonderstel met bijvoorbeeld trapezium- of X-poten. Andere soorten onderstellen in ons ruime aanbod zijn:

  • A-poot
  • A-poot zonder ligger
  • H-poot
  • n-poot
  • Gedraaide X-poot
  • U-poot
  • U-poot medium
  • U-poot dubbel

Bovendien vindt u bij ons ook unieke onderstellen zoals de spinpoot Mikado, de Ceres en verschillende formaten van de kruispoot Marseille.

Tafelonderstel metaal voordelen

Het combineren van een industrieel tafelblad met een tafelonderstel van metaal heeft veel interessante voordelen. Dankzij de ruime keuze uit verschillende poten en tafelbladen zijn er tientallen combinaties te maken. Hierdoor is de kans dat exact dezelfde tafel al ergens anders staat behoorlijk klein. Zeker omdat de tafelbladen beschikbaar zijn in verschillende lengtes van 150 cm tot wel 260 cm. Andere maten zijn op aanvraag beschikbaar. Bovendien zijn de tafelbladen verkrijgbaar in een rechthoekige en ovale vorm. Zo heeft u een originele tafel die perfect is afgestemd op uw gebruik en omgeving. Staat de afmeting die u nodig heeft er niet bij? Neem dan contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Tafelonderstel metaal industrieel

Wilt u een zakelijk karakter uitstralen, of juist een speels creatieve sfeer creëren? In beide situaties werkt een tafelonderstel van zwart metaal met industrieel karakter zeer goed. Ook ideaal voor een moderne kantooromgeving! Met het juiste tafelblad kunt u echter net zo eenvoudig een meer klassieke uitstraling bewerkstelligen. Dat bereikt u bijvoorbeeld met een tafelblad van ‘donker eiken-’ of ‘kasteel eiken’-look. Een tafelonderstel van zwart metaal is voor een echte industriële look simpelweg onmisbaar.

Tafelonderstel metaal kantoor

Een vergaderruimte op kantoor is niet compleet zonder een serieuze vergadertafel. Een tafelonderstel van metaal is voor elk kantoor dus een uitstekende keuze. Deze kunnen namelijk elk tafelblad met groot gemak dragen. Dit geldt zowel voor de stoer ogende X- of H-poten als de slankere U-poot dubbel of spinpoot Mikado. Deze zijn allemaal met hetzelfde vakmanschap gemaakt en geschikt om de forse tafelbladen uit ons assortiment (38 millimeter dik!) te dragen.