Boomstam tafelblad

Een massief boomstam tafelblad is de basis voor een uiterst stevige tafel, geschikt voor allerlei verschillende doeleinden. Zo is deze natuurlijk te gebruiken als vergadertafel, maar ook als werktafel of balie komt zo’n tafelblad tot zijn recht. Een boomstam tafelblad is een echte eyecatcher, bepalend voor de sfeer in een ruimte. De verschillende hout looks in ons assortiment maken het mogelijk om voor zowel een moderne, klassieke, landelijke als industriële uitstraling te gaan.

Boomstam tafelblad los

Natuurlijk kunt u bij Hal18 een boomstam tafelblad los kopen. Niet alle onderstellen die u online vindt zijn echter geschikt voor deze zware tafelbladen. Via onze webshop bestelt u ook heel eenvoudig industriële tafelpoten, die stevig genoeg zijn om de tafelbladen te dragen. Er zijn wel 16 verschillende poten verkrijgbaar, waaronder een X-vorm, een U-vorm of A-vorm. Daarnaast hebben wij ook nog enkele unieke onderstellen, zoals de stalen spinpoot Mikado. Voor zowel een boomstam tafelblad los als een combinatie met een frame bent u bij Hal18 aan het juiste adres.

Boomstam tafelblad op maat

Bij Hal18 kunt u heel eenvoudig een boomstam tafelblad op maat bestellen. Alle tafelbladen hebben dezelfde standaard breedte, namelijk 100 centimeter. Voor de lengte kunt u echter kiezen uit de volgende maten: 150 cm, 180 cm, 200 cm, 220 cm, 240 cm en 260 cm. Zoekt u een boomstam tafelblad op maat van andere afmetingen? Ook dan kunt u bij Hal18 terecht! Andere lengtes zijn beschikbaar op aanvraag. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op.

Boomstam tafelblad ovaal

Waar een rechthoekige tafel erg modern kan ogen, is een boomstam tafelblad met ovaal uiterlijk juist een zeer authentieke keuze. Dit doet echter niets af aan de sfeervolle uitstraling van een vergadertafel met deze vorm. Er zijn bovendien geen scherpe hoeken, zodat iedereen op een optimale manier aan de tafel plaats kan nemen. Een boomstam tafelblad in ovaal uitvoering is bij Hal18 verkrijgbaar in de lengtes 150 cm, 180 cm, 200 cm, 220 cm, 240 cm en 260 cm. Alle modellen zijn standaard 100 centimeter breed. Andere afmetingen zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Boomstam tafelblad eiken

Een van onze meest populaire looks voor een boomstam tafelblad is eiken. Bij Hal18 heeft u keuze uit vier verschillende soorten eikenhout looks, met lichtere en donkere prints. Zo hebben wij:

  • Kasteel eiken
  • Robson eiken
  • Donker eiken
  • Halifax eiken

De tafelbladen worden gemaakt van het materiaal melamine. Dit betekent dat ze van een beduidend hogere kwaliteit zijn dan meubels zonder melamine. Meubels met melamine hebben namelijk een krasvrij en stootvast oppervlak. De houtlook afwerking is, met name bij Halifax eiken, nauwelijks van echt te onderscheiden. Bij deze variant ziet u de noesten en nerven niet alleen, u voelt ze ook echt! Het oogt en voelt als een houten tafelblad, maar gaat dus veel langer mee!

Boomstam tafelblad kleuren

Naast de eikenhout look tafelbladen hebben wij voor u ook een boomstam tafelblad in de lichtere kleuren ahorn- en wilde perenhout. Dit zijn beide houtsoorten met een zeer subtiele tekening en weinig kleurverschil. Het tegenovergestelde resultaat bereikt u met een Maracaibo donker look boomstam tafelblad. De kleuren van deze houtsoort lopen sterk uiteen en leveren een markante, industriële look op. Dit is een perfect materiaal voor een ruwe look, in bijvoorbeeld een open ruimte waar de ventilatie niet zit weggestopt.

Boomstam tafelblad kopen

Welk houtlook, afmeting of vorm u ook kiest, bij Hal18 kunt u een boomstam tafelblad kopen van een uitstekende kwaliteit. De tafelbladen worden namelijk geproduceerd in een Nederlandse fabriek waar ook A-merken hun producten laten maken. Hierdoor bent u dus verzekerd van absolute topkwaliteit! Wilt u de tafel gebruiken om te vergaderen? Dan heeft u bij ons ook keuze uit een zeer ruim aanbod vergaderstoelen. Op onze website vindt u allerlei mogelijkheden voor de inrichting van uw kantoor- of werkplek. U kunt naast een uitstekend boomstam tafelblad dus nog veel meer kopen voor uw kantoor bij Hal18!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen