Turn key projectinrichting

Met een verbouwing of een nieuw pand heeft u als opdrachtgever vaak te maken met vele verschillende contactpersonen. Hal18 neemt deze zorgen graag uit uw handen met onze turn key projectinrichting. Dit houdt in dat wij uw gehele inrichting ‘sleutelklaar’ opleveren. Op basis van uw wensen zetten wij een plan op papier. Hal18 is uw vaste en enige aanspreekpartner tijdens het project. Bovendien heeft u dan geen stapel offertes en facturen, maar is alles ineen gebundeld. Daarom kiest u voor de turn key projectinrichting van Hal18!

Turn key projectinrichting verbouw

Is uw huidige inrichting aan vernieuwing toe? Of neemt u intrek in een nieuw pand dat eerst grondig moet worden gerenoveerd? Dankzij Hal18 en onze turn key projectinrichting is de verbouw van uw interieur een uitgelezen kans om mee te gaan in moderne trends. Wij nemen de organisatie voor het project op ons en sturen zelf waar nodig andere partijen aan. Zo bent u minder tijd kwijt aan het coördineren van gesprekken en verschillende planningen. Met de turn key projectinrichting van Hal18 wordt de verbouw van uw interieur een stuk eenvoudiger.

Turn key projectinrichting ontwikkeling

Al bij uw eerste contacten met Hal18 voor een turn key projectinrichting begint de ontwikkeling van een gedetailleerd plan. Wij zetten uw wensen en ideeën op een rijtje en kijken wat de mogelijkheden zijn. Deze inventarisatie vertalen wij vervolgens in een ontwerp. Zo krijgt u een helder beeld hoe de ruimte eruit komt te zien, met aandacht voor de unieke identiteit van uw bedrijf. Met deze ontwikkeling van de turn key projectinrichting zorgt Hal18 voor een prettige werk- en/of winkelomgeving.

Turn key projectinrichting meubilair

Bij Hal18 hebben wij al jarenlang ervaring met magazijn-, kantoor- en winkelinrichting. Maar een goede turn key projectinrichting is meer dan het beste meubilair op de juiste plek zetten. Wij dragen er zorg voor dat ook technische zaken als akoestiek (onder andere met onze akoestische wanden), klimaatbeheersing en ICT in orde zullen zijn. U komt in een gespreid bed terecht met de turn key projectinrichting en het meubilair van Hal18!

Turn key projectinrichting stoffering

Voor de sfeer van een werk- en/of winkelomgeving zijn de kleuren en gebruikte materialen van groot belang. Bij de turn key projectinrichting van Hal18 is de stoffering dan ook een specifiek aandachtspunt waar wij u graag van uitgebreid advies voorzien. Dat begint al bij de vloer, met de keuze voor bijvoorbeeld een tapijt of tapijttegels. De jarenlange ervaring van Hal18 komt in uw turn key projectinrichting zeker van pas bij de stoffering van bijvoorbeeld kantoorstoelen, banken en fauteuils en meer. Samen met u zullen we tot prachtige oplossingen komen!

Turn key projectinrichting van A tot Z

Met Hal18 als hoofduitvoerder kiest u voor een turn key projectinrichting die van A tot Z voor u wordt geregeld. U hoeft zich dan niet te bekommeren om zaken als:

  • Het coördineren van contact en planning met allerlei verschillende leveranciers en uitvoerders.
  • Het overzicht bewaken tijdens de realisatie en het op elkaar afstemmen van allerlei verschillende aspecten van de inrichting.
  • Offertes verzamelen en een veelvoud aan facturen: met Hal18 bespaart u veel tijd en geld!

Zo krijgt u dus een compleet pakket wanneer u kiest voor onze turn key projectinrichting. Van A tot Z wordt alles voor u geregeld door Hal18!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen