Opvouwbare steekwagen

Een opvouwbare steekwagen is in de eerste plaats een perfect middel voor intern transport en afleveren van goederen buiten de deur. Het opvouwbare karakter maakt het bovendien mogelijk om de kar op een gemakkelijke manier mee te nemen.  Bovendien is een opvouwbare steekkar na gebruik op te vouwen en weg te zetten zonder veel ruimte in beslag te nemen. HAL18 heeft voor u een aanbod beschikbaar met keuze uit diverse modellen. Zo maakt u altijd de beste keuze voor het kopen van een opvouwbare steekwagen,.

 

Opvouwbare steekwagen voor optimale flexibiliteit

Een opvouwbare steekwagen voorziet uw bedrijf van optimale flexibiliteit. Een dergelijke uitvoering van een steekkar maakt het mogelijk om het transportmiddel op een ruimtebesparende manier in een bestelbus of bestelwagen mee te nemen. Dat is bijvoorbeeld ideaal als er sprake is van het vervoeren van goederen naar verschillende locaties. Op deze manier is er een perfecte combinatie van flexibiliteit en efficiënt transport voor het verplaatsen van goederen.

 

Diversiteit in laadvermogen

Het is bij het kopen van een opvouwbare steekwagen mogelijk om rekening te houden met het laadgewicht. Zo hebben wij steekwagens die op te vouwen zijn en een laadgewicht hebben van maximaal 100 kg. Bijvoorbeeld deze standaard steekwagen. Zo voorzien wij met ons aanbod eveneens in de mogelijkheid om een Matador opvouwbare steekwagen aan te schaffen met een laadgewicht van 125 kg of 150 kg.

 

Accessoires voor extra gemak en veiligheid

De flexibele en ruimtebesparende steekkarren zijn onder meer geschikt voor het vervoer van kratten net als vaten en andere goederen. Het is overigens mogelijk om extra accessoires voor steekwagens aan te schaffen. Bijvoorbeeld in de vorm van spanbanden die om de lading heen zijn te wikkelen om de sjorband daarna aan te trekken. Daarmee wordt voorkomen dat lading tijdens het vervoer gaat schuiven. Zo zijn er ook vaatsteunen voor het vervoer van vaten op een opvouwbare steekkar.

Gemakkelijk draagbaar en licht van gewicht

Opvouwbare steekwagens hebben nog een voordeel en dat is dat deze gemakkelijk draagbaar zijn zonder vracht. In ons aanbod zijn er onder meer aluminium opvouwbare steekkarren beschikbaar die extra licht van gewicht zijn. Het lichte gewicht maakt deze transportmiddelen extra gebruiksvriendelijk. Het opvouwen is bovendien in een handomdraai gebeurt en kost geen enkele moeite. Het optillen van een steekkar van aluminium is door het lage gewicht met één hand mogelijk. Overigens staat het lichte gewicht een groot draagvermogen uiteraard niet in de weg. Aluminium staat nu eenmaal bekend om de sterke eigenschappen in combinatie met het lichte gewicht.

 

Advies nodig?

Wilt u graag advies bij het maken van een keuze uit het aanbod met opvouwbare steekwagens? Wij zijn u graag van dienst met onze expertise en voorzien altijd in gratis advies op maat. Bovendien bieden wij u naast de optie van online bestellen de mogelijkheid om naar onze showroom in Wijnjewoude te komen. HAL18 hanteert lage verzendkosten en voorziet boven een grensbedrag zelfs in gratis verzending. Voor grotere B2B bestellingen geldt verder dat het mogelijk is om van een extra scherpe prijs te profiteren. Vraag in dat geval een offerte aan voor inzicht in de voordelige prijs van opvouwbare steekwagens.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen