Accessoires steekwagen

Accessoires voor een steekwagen zijn extra hulpmiddelen om vracht op een veilige, verantwoorde en extra praktische manier te vervoeren. Steekwagens voor intern transport zijn ideaal om op handmatige wijze kratten, vaten en andere goederen op een efficiënte manier over korte afstanden te verplaatsen. Daarnaast zijn steekwagens onmisbaar bij externe leveringen, zoals bij het afleveren van bijvoorbeeld vaten bij horecazaken. Er zijn bovendien allerlei uitvoeringen beschikbaar bij HAL18 om voor elk doeleinde de perfecte steekkar aan te schaffen. Daarbij bieden wij u tevens een divers samengesteld assortiment met accessoires voor steekwagens.

 

Accessoires steekwagen: spanband

Een spanband is typisch een van de accessoires voor steekwagens die bijzonder functioneel zijn om op een extra veilige manier vracht te vervoeren. Het gebruikmaken van een spanband of sjorband zorgt er bijvoorbeeld voor dat vracht op de steekwagen is vast te zetten. Nadat de lading op de steekkar is geplaatst, wikkelt u de spanband eromheen en sjort deze vast. Op deze manier voorkomt u dat de lading tijdens het vervoer verschuift. De vracht kan niet van de steekkar afglijden en ongelukken zijn op deze wijze gemakkelijk te voorkomen.

 

Vatensteun voor steekkar

Het vervoer van vaten op een steekkar is een gemakkelijke manier van transport, maar het is daarbij wel belangrijk dat veilig te doen. Dat is mogelijk door voor het vervoer van vaten gebruik te maken van een speciale vatensteun. Dit is een van de accessoires voor een steekwagen die speciaal ontwikkeld is om vaten tijdens vervoer in een stabiele positie te houden. De vatensteunen zijn als accessoires in een set van twee bij HAL18 te bestellen voor gebruik aan de linkerkant en voor gebruik aan de rechterkant. Bovendien zijn de vatensteunen op een gebruiksvriendelijke manier aan de steekkar te bevestigen.

Hoekplaat voor Matador steekwagen

In ons aanbod bieden wij u een ruime keuze uit Matador steekwagens. Dat betekent ook dat wij in het assortiment met accessoires voor steekwagens speciale Matador onderdelen beschikbaar hebben. Zo is het onder meer mogelijk om bij ons een bestelling te plaatsen voor hoekplaten voor Matador steekwagens. Overigens zijn ook de voornoemde accessoires, zoals spanbanden en vatensteunen geschikt voor Matador steekwagens.

 

Onderdelen voor steekwagens

Naast het aanbod met accessoires voor steekkarren voorzien wij eveneens in de mogelijkheid om andere steekwagen onderdelen aan te schaffen. Bijvoorbeeld onderdelen die specifiek ontwikkeld zijn voor een speciaal soort steekkar. Denk daarbij aan een zogenoemde traploper met onderdelen in de vorm van trapgeleiders. Wij maken het u wat dat betreft gemakkelijk, want per soort steekwagen zijn er indien van toepassing ook losse onderdelen bij verkrijgbaar.

 

Wij voorzien in gratis advies

Mocht u een vraag hebben over accessoires voor steekwagens of meer informatie wensen over steekkarren en onderdelen dan voorzien wij u graag van gratis advies. Wij helpen u op weg om intern en extern transport zo efficiënt en snel mogelijk te laten verlopen. Dat doen wij door een advies op maat te geven. Neem daarom contact op via 0516 745020 of bezoek onze showroom in Wijnjewoude om persoonlijk van onze expert advies op maat te krijgen.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen