Witgoed steekwagen

Het verplaatsen van wasmachines, drogers of vaatwasmachines vereist de nodige krachtsinspanning. Bij het veelvuldig verplaatsen van dergelijke huishoudelijke apparaten vormt dat een aanslag op de fysieke gesteldheid. Daarom is het verstandig om van een witgoed steekwagen gebruik te maken, zowel voor incidentele als voor regelmatige verplaatsing van zware huishoudelijke apparaten. HAL18 heeft voor u de oplossing beschikbaar met een divers samengesteld assortiment steekwagens voor witgoed.

 

Witgoed steekwagen maakt het werk gemakkelijker

Een witgoed steekwagen maakt het transport niet alleen gemakkelijker, maar ook een stuk lichter. Bovendien zijn deze steekkarren speciaal ontwikkeld om grote en zware objecten als wasmachines op te vervoeren. Er is dan ook sprake van een veilig en efficiënt hulpmiddel om witgoed over kleine en wat grotere afstanden te verplaatsen. Indien er sprake is van een situatie, waarbij de verplaatsing regelmatig over trappen of verhogingen plaatsvindt dan is het wellicht aan te raden om daarvoor een speciale trappensteekwagen aan te schaffen. Daarmee is het eenvoudig om vracht de trap op en de trap af te vervoeren.

 

Transport van lichte en zwaardere huishoudelijke apparaten

Wij bieden u de keuze uit verschillende witgoed steekwagens. Dat maakt het gemakkelijk om met het vervoer van specifiek witgoed rekening te houden. Bijvoorbeeld met witgoed dat in de extra zware categorie valt. In dat geval biedt deze Matador steekwagen uitkomst. Witgoed is namelijk in allerlei uitvoeringen en formaten op de markt. Het vervoer van bijvoorbeeld een Amerikaanse koelkast is vanwege de afmetingen minder geschikt op een standaard steekwagen.

 

Draagvermogen tot 500 kg

Dat geldt eveneens voor andere automaten en apparaten die met een groot formaat zijn uitgevoerd. Er is in dat geval een speciale uitvoering nodig waarop grote apparaten met een hoog gewicht efficiënt op te vervoeren zijn. Het voornoemde model is bijvoorbeeld geschikt voor het vervoeren van vracht tot 500 kg. Zo hebben wij in het assortiment ook een witgoed steekwagen van aluminium beschikbaar die eveneens over een draagvermogen van maximaal 500 kg beschikt.

 

Minder fysieke belasting

Het is belangrijk om bij het transport van goederen als witgoed de fysieke belasting zoveel mogelijk te beperken. Er zijn niet voor niets Arbo-regels van toepassing als het gaat om het tillen en verplaatsen van goederen. Daarom is het ook verstandig om voor het transport van witgoed gebruik te maken van een steekwagen. De fysieke inspanning is hierbij tot een minimum te beperken en uiteraard verloopt het transport een stuk sneller en efficiënter met dit hulpmiddel. Overigens is het door een witgoed steekwagen met extra grote steek te gebruiken ook nog eens gemakkelijk om de apparaten erop te plaatsen en in balans te houden.

 

Vraag advies, bestel of ontvang een scherpe offerte

HAL18 helpt u graag gratis op weg als u advies nodig heeft over de aanschaf van een witgoed steekwagen. Als alles duidelijk is, heeft u uiteraard ook de mogelijkheid om direct een bestelling te plaatsen. Gaat het om meerdere exemplaren dan raden wij u aan om een scherpe offerte aan te vragen. Wij bieden B2B namelijk een aantrekkelijke korting bij afname van een groter aantal.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen