Flessen steekwagen

Een flessen steekwagen is de beste keuze in aanschaf als het gaat om de verplaatsing van bijvoorbeeld gasflessen of zuurstofflessen. Flessen steekwagens zijn namelijk specifiek ontworpen om gasflessen of zuurstofflessen te vervoeren. Een standaard steekkar is wat dat betreft minder handig en minder veilig in gebruik. De kans is groot dat een fles er tijdens het vervoer afvalt met alle gevolgen van dien. Daarom is het verstandig om bij onder meer intern transport van gasflessen of zuurstofflessen gebruik te maken van een flessen steekwagen. HAL18 heeft voor u verschillende uitvoeringen in het aanbod beschikbaar.

 

Flessen steekwagen voor elk terrein

Een van de voordelen van een speciale flessen steekwagen is dat deze voor elk terrein geschikt zijn. Het maakt dan ook niet uit of er sprake is van een volledig vlakke ondergrond of van een terrein dat oneffen of zelfs hobbelig is. Dat maakt de flessen wagens onder meer geschikt voor gebruik in ziekenhuizen om zuurstofflessen te vervoeren net als om gasflessen op een veilige en stabiele manier op een camping te verplaatsen. Zo is het ook mogelijk om gemakkelijk in en uit een lift te stappen met een flessen steekwagen.

 

Verplaatsing zonder grote fysieke inspanning

Flessen steekwagens zijn ideaal om zonder grote fysieke inspanning verschillende soorten flessen te vervoeren. Daarbij doet het er niet toe of de flessen gevuld zijn of leeg, want het rijden met een steekwagen vergt geen krachtsinspanning. Zo is er niet het gevoel dat er bij een volle fles sprake is van het vervoer van zware vracht. Bij het nemen van bochten draait de steekkar gemakkelijk mee. Er is dan ook sprake van optimale wendbaarheid. Dat is ook ideaal bij het transport door nauwe gangen om aan het einde de draai te maken of als er buiten obstakels zijn om omheen te gaan.

Voor één of meerdere flessen

HAL18 voorziet in een aanbod met flessen steekwagens die geschikt zijn voor het vervoer van één fles of van meerdere flessen. Er is wat dat betreft gemakkelijk rekening te houden met het transportdoel. Bijvoorbeeld bij het regelmatig vervoeren van twee zuurstofflessen ligt het voor de band om een steekwagen met plaats voor twee flessen te gebruiken. Gaat het om het vervoer van een enkele gasfles per verplaatsing dan biedt een steekwagen met ruimte voor één gasfles uitkomst.

 

Literinhoud

Naast de keuze voor het gelijktijdig vervoeren van één of twee flessen bestaat tevens de mogelijkheid om rekening te houden met de literinhoud. In ons aanbod staat per flessen steekwagen vermeld welke literinhoud er op het transport van toepassing is. Bijvoorbeeld voor het verplaatsen van flessen van 50 liter of voor het vervoer van flessen van 10 liter.

 

Heeft u vragen?

Als u vragen heeft over het kopen van een flessen steekwagen neem dan gerust contact op met HAL18. Wij staan voor u klaar om u met uitgebreide informatie en gratis advies op weg te helpen.  Wilt u direct een bestelling plaatsen dan is dat uiteraard mogelijk, maar voor B2B bestellingen met grotere aantallen stellen wij graag een scherpe offerte op.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen