Tweedehands bureaustoelen

Het kopen van tweedehands bureaustoelen is een duurzame keuze voor uw bedrijf en bovendien extra voordelig. HAL18 voorziet in een aanbod met tweedehands bureaustoelen van een uitstekende kwaliteit. Elke tweedehands bureaustoel gaat bij ons pas in de verkoop na een uitvoerige check-up en eventuele aanpassingen. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een betrouwbare aankoop die aan alle eisen en wensen op comfortniveau en praktisch gemak voldoet.

Waarom tweedehands bureaustoelen?

Tweedehands bureaustoelen in ons aanbod functioneren technisch helemaal perfect en zijn daarmee een volwaardig alternatief voor de aanschaf van nieuwe bureaustoelen. Dit betekent onder meer dat alle verstelbare onderdelen, zoals een zitting, armleggers of rugleuning optimaal functioneren. Uiteraard houden wij ook rekening met de uitstraling en zorgen wij ervoor dat elke bureaustoel die wij tweedehands aanbieden er goed uitziet. Het volwaardige alternatief biedt bovendien het voordeel scherp geprijsd te zijn en u draagt ook nog eens bij aan de circulaire economie. Bedrijven kiezen steeds vaker welbewust voor duurzame aankopen en tweedehands bureaustoelen passen perfect in dat plaatje. U levert op deze manier namelijk een bijdrage aan het verminderen van de ecologische voetafdruk en laat zien dat uw bedrijf maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen is.

Tweedehands bureaustoelen van kwaliteitsmerken

Wij hechten waarde aan kwaliteit en waarborgen deze door in ons aanbod met gebruikte bureaustoelen absolute A-merken te vertegenwoordigen. Er is bijvoorbeeld onder meer een aanbod met tweedehands bureaustoelen van Ahrend beschikbaar. Dat geldt eveneens voor het kwaliteitsmerk Comforto net als voor Sedus. Ook tweedehands bureaustoelen van Herman Miller ontbreken niet in dit rijtje. Deze merken staan bekend om de kwaliteit van materialen in combinatie met innovatieve toepassingen voor kantoorinrichting. Dat de design bureaustoelen in ons aanbod gebruikt zijn, doet aan de kwaliteit niets af. Bovendien geldt dat het zitcomfort en ergonomische bureaustoel eigenschappen van tweedehands bureaustoelen de basis vormen voor een optimale werkbeleving en productiviteit.

Technische check-up en verbeteringen

Het is uiteraard belangrijk dat u zekerheid krijgt omtrent de kwaliteit en functionaliteit bij de aanschaf van tweedehands bureaustoelen. De controle daarop vindt plaats aan de hand van een lijst met punten, zoals een check-up van de werking van de technische onderdelen. Deze komen bovendien voor een smeerbeurt in aanmerking om de onderdelen soepel te laten werken. Naast de controle zorgen wij ook voor het reinigen van de stoffering alvorens de tweedehands bureaustoelen voor verkoop in aanmerking komen. Indien nodig zorgen wij voor het vervangen van de stoffering, waarbij er met de vernieuwing van materialen sprake is van refurbished bureaustoelen.

 

Aandachtspunten aanschaf tweedehands bureaustoel

Het is bij het kopen van tweedehands bureaustoelen net zo belangrijk om met een aantal aandachtspunten rekening te houden als bij de aanschaf van nieuwe uitvoeringen. Dat heeft te maken met het comfort en ergonomische zithouding. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat de stoel in hoogte verstelbaar is net als de eventuele armleggers en rugleuning. Ook kan naar wens gekeken worden of de diepte van de zitting is in te stellen of dat de wielen van de stoel geschikt zijn voor de vloer op kantoor.

Tweedehands bureaustoelen Groningen

Hal18 levert kantoormeubilair door heel Nederland. Daarom zijn wij dé winkel bij uitstek als u tweedehands bureaustoelen in Groningen nodig heeft! U heeft een grote keuze uit diverse kleuren, merken en modellen. Het is belangrijk dat u uw stoel goed aan uw lichaam kunt aanpassen. Een aangename zithouding zorgt er namelijk voor dat u minder snel last zult krijgen van lichamelijke klachten zoals rug- en spierpijn. Ondanks het feit dat ze al zijn gebruikt, kunt u nog jarenlang vertrouwen op onze tweedehands bureaustoelen. In Groningen en omstreken vindt u nergens zulke goede exemplaren voor zo’n aantrekkelijke prijs!

Advies op maat bij HAL18

Wij bieden u verschillende opties om tweedehands bureaustoelen te kopen. Het is onder meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen voor gebruikte bureaustoelen van uw keuze. Het is bij gebruikte exemplaren overigens eveneens mogelijk om bijvoorbeeld harde of zachte wielen te bestellen. Wat dat betreft is het een kwestie van samenstellen en bestellen. Ook archiefkasten, kantoor bureaus, lampen en comfortabele kantoorstoelen van bekende A-merken behoren tot ons uitgebreide assortiment. De levertijd staat er overigens bij vermeld. Een andere optie is dat u een offerte aanvraagt indien u meerdere bureaustoelen in het tweedehands aanbod wenst te bestellen. Wij doen u dan een scherpe prijsopgave toekomen. Wilt u de tweedehands bureaustoelen in het echt bekijken en uitproberen? Kom dan langs in onze showroom. Wij zijn bovendien altijd bereikbaar voor een advies op maat en helpen u daarbij gratis op weg.

Veelgestelde vragen

De gunstige prijs is een belangrijk voordeel van de tweedehands bureaustoelen uit het assortiment van Hal18, maar niet het enige. Wij zorgen er namelijk voor dat de stoelen er zo goed als nieuw uitzien. Wanneer nodig hebben wij ze daarom volledig van een nieuwe bekleding voorzien. Afhankelijk van uw wensen op het gebied van de prijs-kwaliteitverhouding heeft u de keuze uit de categorieën gerefurbished en gebruikt. In beide gevallen kiest u voor een ergonomische stoel met nauwelijks tekenen van slijtage.

Ons aanbod tweedehands bureaustoelen verandert van dag tot dag. De A-merken die we leveren hebben we zowel gebruikt als refurbished. Heeft u speciale wensen op het gebied van kleur, zithoogte en zitdiepte? Dan kunt u contact opnemen met een van onze deskundige medewerkers.

Bij alle bureaustoelen die wij tweedehands aanbieden geven wij de verwachte uiterste levertijd aan. Met het oog op duurzaamheid en CO2-reductie, optimaliseren wij onze routes. Zo houden wij onze uitstoot laag. Een andere voordeel is dat wij op deze manier eveneens onze bezorgkosten laag houden. Daarvan heeft u weer voordeel wanneer u uw aankoop doet. Zo snel mogelijk nadat wij uw bestelling binnen hebben, sturen wij u een email waarop wij het tijdstip van levering exact aangeven.

De tweedehands bureaustoelen van Hal18 zien er zo goed als nieuw uit. Bovendien profiteert u bij ons van een uitgebreide service. Waar montage nodig is, kunnen wij deze desgewenst bij u op locatie komen uitvoeren. Wij beschikken namelijk over vaste transport en montageploegen. Wilt u uw kantoor een complete makeover geven of verhuizen? Het kan allemaal. Particulieren, bedrijven en grote partijen zijn bij ons van harte welkom!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen