Tweedehands bureaustoelen

Als u op zoek bent naar tweedehands bureaustoelen van hoge kwaliteit, dan bent u aan het juiste adres bij Hal18! In ons uitgebreide meubelaanbod vindt u verschillende stoelen voor de laagste prijzen. De gebruikte modellen in onze ruime collectie worden uitvoerig gecontroleerd en opnieuw gestoffeerd door onze technische medewerkers voordat we ze aanbieden. Zo weet u zeker dat u een keuze maakt uit betrouwbare tweedehands bureaustoelen die aan alle belangrijke voorwaarden voor comfort en ergonomie voldoen.

Tweedehands bureaustoelen Ahrend

De kantoormeubelen van het Nederlandse Ahrend staan bekend om hun kwaliteit en tijdloos design. De tweedehands bureaustoelen van Ahrend op onze site verschillen nauwelijks van volledig nieuwe bureaustoelen. Voor een goede bureaustoel, die zowel een uitstekende ergonomie als comfort biedt, kunt u rekenen op de tweedehands bureaustoelen van Ahrend. De echte klassiekers van dit merk, zoals de Ahrend 220 of de Ahrend 230, bestelt u dan ook bij Hal18.

Tweedehands bureaustoelen refurbished

Wanneer wij gebruikte kantoormeubelen binnen krijgen, worden deze eerst volledig opgeknapt. Veel tweedehands bureaustoelen worden refurbished, wat betekent dat wij naast de grondige controle de stoelen ook opnieuw stofferen. Hierdoor kunt u nog jarenlang genieten van deze bureaustoelen. Kantoorinrichting waarbij veel gebruik wordt gemaakt van recycling en refurbishing wordt ook wel circulaire kantoorinrichting genoemd. Tweedehands bureaustoelen die refurbished zijn, zijn niet alleen gunstig voor uw portemonnee maar ook voor het milieu. Dankzij het hergebruik van materialen werkt u dan immers mee aan het klein houden van de ‘afvalberg’. Voor deskundige hulp bij of vragen over tweedehands bureaustoelen kunt u altijd terecht bij Hal18. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice.

 

Tweedehands bureaustoelen Groningen

Hal18 levert kantoormeubilair door heel Nederland. Daarom zijn wij dé winkel bij uitstek als u tweedehands bureaustoelen in Groningen nodig heeft! U heeft een grote keuze uit diverse kleuren, merken en modellen. Het is belangrijk dat u uw stoel goed aan uw lichaam kunt aanpassen. Een aangename zithouding zorgt er namelijk voor dat u minder snel last zult krijgen van lichamelijke klachten zoals rug- en spierpijn. Ondanks het feit dat ze al zijn gebruikt, kunt u nog jarenlang vertrouwen op onze tweedehands bureaustoelen. In Groningen en omstreken vindt u nergens zulke goede exemplaren voor zo’n aantrekkelijke prijs!

Tweedehands bureaustoelen online

Voor de beste kwaliteit op het gebied van tweedehands bureaustoelen is er online geen betere plek dan Hal18. U kunt altijd rekenen op de nauwkeurige kwaliteitscontrole van alle tweedehands kantoormeubelen op onze site. Zoekt u de beste kantoormeubelen in de aanbieding? Deze staan allemaal bij elkaar in onze outlet. Wanneer u het meest voordelige kantoormeubilair of tweedehands bureaustoelen online wilt kopen, werkt u het beste met Hal18.

Tweedehands bureaustoelen kopen

Wilt u snel, eenvoudig en voordelig tweedehands bureaustoelen kopen? Dan moet u zeker bij Hal18 zijn! Online krijgt u een goed overzicht van wat we u allemaal te bieden hebben. Ook archiefkasten, kantoor bureaus, lampen en comfortabele kantoorstoelen van bekende A-merken behoren tot ons uitgebreide assortiment. Tenzij bij het specifieke meubelstuk anders wordt aangegeven, leveren wij uw bestelling binnen enkele dagen. Bovendien heeft Hal18 een grote showroom in Wijnjewoude, waar u direct uw tweedehands bureaustoelen kunt kopen! Onze experts voorzien u hier graag van deskundig advies. Mogen we u binnenkort welkom heten?

Veelgestelde vragen

De gunstige prijs is een belangrijk voordeel van de tweedehands bureaustoelen uit het assortiment van Hal18, maar niet het enige. Wij zorgen er namelijk voor dat de stoelen er zo goed als nieuw uitzien. Wanneer nodig hebben wij ze daarom volledig van een nieuwe bekleding voorzien. Afhankelijk van uw wensen op het gebied van de prijs-kwaliteitverhouding heeft u de keuze uit de categorieën gerefurbished en gebruikt. In beide gevallen kiest u voor een ergonomische stoel met nauwelijks tekenen van slijtage.

Ons aanbod tweedehands bureaustoelen verandert van dag tot dag. De A-merken die we leveren hebben we zowel gebruikt als refurbished. Heeft u speciale wensen op het gebied van kleur, zithoogte en zitdiepte? Dan kunt u contact opnemen met een van onze deskundige medewerkers.

Bij alle bureaustoelen die wij tweedehands aanbieden geven wij de verwachte uiterste levertijd aan. Met het oog op duurzaamheid en CO2-reductie, optimaliseren wij onze routes. Zo houden wij onze uitstoot laag. Een andere voordeel is dat wij op deze manier eveneens onze bezorgkosten laag houden. Daarvan heeft u weer voordeel wanneer u uw aankoop doet. Zo snel mogelijk nadat wij uw bestelling binnen hebben, sturen wij u een email waarop wij het tijdstip van levering exact aangeven.

De tweedehands bureaustoelen van Hal18 zien er zo goed als nieuw uit. Bovendien profiteert u bij ons van een uitgebreide service. Waar montage nodig is, kunnen wij deze desgewenst bij u op locatie komen uitvoeren. Wij beschikken namelijk over vaste transport en montageploegen. Wilt u uw kantoor een complete makeover geven of verhuizen? Het kan allemaal. Particulieren, bedrijven en grote partijen zijn bij ons van harte welkom!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen