Ahrend bureaustoel

Met een Ahrend bureaustoel haalt u degelijk design van Nederlandse makelij in huis. Al sinds 1896 worden door dit merk verschillende meubels en producten voor de werkomgeving gemaakt. Sinds de jaren ‘70 van de vorige eeuw werd onder leiding van de industrieel designer Friso Kramer een specialisatie in kantoormeubilair doorgevoerd. Belangrijke uitgangspunten voor de ontwerpen van Ahrend sindsdien zijn “form follows function” en “less is more”. Een Ahrend bureaustoel sluit dankzij het tijdloze design altijd aan bij uw kantoor.

Ahrend bureaustoel 230

Het is voor een goede werkplek essentieel dat deze ergonomisch is. Met de Ahrend bureaustoel 230 heeft u een stoel die aan alle eisen voldoet. De ergonomische normen van zowel de Europese EN-1335 als de Nederlandse NPR 1813 (kolom 2) worden ruimschoots overtroffen. Zo biedt de stoel maximaal werkcomfort in iedere situatie, op iedere werkplek en voor iedere gebruiker. U bestelt de Ahrend bureaustoel 230 eenvoudig in de webshop van Hal18!

Ahrend bureaustoel nieuw

Bij Hal18 heeft u de keuze uit een ruim assortiment kantoormeubelen. Wanneer u bijvoorbeeld een Ahrend bureaustoel nieuw wilt kopen, bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt bovendien al uw kantoorinrichting bij Hal18. Naast bureaustoelen bieden we u onder meer nog stijlvolle kantoor bureaus en archiefkasten. Heeft u vragen over het inrichten van uw kantoor? Wij denken met u mee en bieden graag advies! Uw werkplek is met een Ahrend bureaustoel van Hal18 weer als nieuw.

Ahrend bureaustoel tweedehands

Behalve een nieuwe Ahrend bureaustoel kunt u ook tweedehands model kopen bij Hal18. Gebruikt meubilair in onze webshop is altijd grondig gecheckt op defecten en beschadigingen. Daarnaast is er ook een ruim aanbod van refurbished bureaustoelen. Dit betekent dat ze bovenop een grondige controle nog volledig opnieuw zijn gestoffeerd. Deze manier van bewust hergebruik wordt wel circulaire economie genoemd. Met een tweedehands Ahrend bureaustoel spaart u dus niet alleen uw portemonnee, maar ook het milieu. Neem gerust een kijkje in ons totale overzicht van gebruikte kantoormeubelen.

Ahrend bureaustoel kopen

Wanneer u een Ahrend bureaustoel wilt kopen, is Hal18 uw beste optie. De scherpe prijzen die u van ons gewend bent voor Ahrend kantoormeubelen, zijn in de outlet waar onze kantoormeubelen aanbiedingen staan nog scherper. Zo haalt u uitstekende kwaliteit in huis voor een echte vriendenprijs! Wanneer u een tijdelijk project heeft of regelmatig van interieur wilt wisse len kunt u ook terecht bij Hal18. U kunt dan namelijk bij ons kantoormeubelen huren of leasen. Zo zijn er altijd opties waardoor u die Ahrend bureaustoel kunt kopen. Bovendien profiteert u bij elke bestelling van onze snelle levering!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen