Ahrend bureaustoel

Het is belangrijk om op kantoor te voorzien in kantoormeubilair dat comfort biedt en het lichaam ergonomisch ondersteunt. Ahrend bureaustoelen voldoen aan deze eisen en zijn bovendien van een perfecte kwaliteit. Het is niet voor niets dat bureaustoelen van Ahrend bekend staan om de lange levensduur en dat de vraag naar tweedehands Ahrend bureaustoelen daarom groot is. De kwaliteitskenmerken en moderne designs van dit merk zijn precies waar Hal18 eveneens voor staat. Wij hebben dan ook verschillende Ahrend bureaustoelen voor u in ons assortiment beschikbaar.

Populair: Ahrend bureaustoelen uit 2020 collectie

Een van de populaire tweedehands Ahrend bureaustoelen betreft het model uit de Ahrend 2020 collectie. In een dynamische werkomgeving is het meer dan ooit van belang om stabiliteit te creëren en daar draagt een goede bureaustoel zeker aan bij. Bovendien passen Ahrend bureaustoelen zoals uit de 2020 collectie door het tijdloze design in ieder kantoorinterieur. Daar is aan toe te voegen dat deze Ahrend bureaustoelen aan de hoogste eisen voldoen op het gebied van ergonomie en is er sprake van een duurzaam karakter. U draagt bij aan een duurzame economie door een keuze te maken uit ons aanbod met refurbished Ahrend bureaustoelen die nog altijd in een lange levensduur voorzien.

Ahrend bureaustoelen met lage of hoge rug

U heeft bij ons de keuze uit meerdere modellen van Ahrend bureaustoelen. In ons aanbod zijn er bijvoorbeeld eveneens uitvoeringen van deze kwalitatief hoogwaardige bureaustoelen met een hoge of lage rug. Het betreft hier de modellen uit de 230 collectie van Ahrend die overigens eveneens voorzien in uiteenlopende verstelbare eigenschappen. De zithoogte is uiteraard in te stellen, maar dit geldt eveneens voor het verstellen van het zitvlak net als voor de armsteunen. Bovendien is de rugleuning kantelbaar om in extra comfort te voorzien.

Voordelen van Ahrend bureaustoelen

Het zitcomfort is voor kantoormedewerkers van groot belang en vooral bij het meerdere uren achtereen aan een bureau werken. De Ahrend bureaustoelen voldoen aan de ergonomische eisen en bieden op verschillende vlakken extra zitcomfort. Bijvoorbeeld door de aanwezigheid van een kantelbare rugleuning net als door de verstelbare onderdelen. Niet alleen de armsteunen zijn verstelbaar, maar ook de zithoogte is aan te passen net als dat het zitvlak te verstellen is.

Ahrend bureaustoel nieuw

Bij Hal18 heeft u de keuze uit een ruim assortiment kantoormeubelen. Wilt u een nieuwe Ahrend bureaustoel kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt bovendien al uw kantoorinrichting bij Hal18. Naast bureaustoelen bieden we u onder meer nog stijlvolle kantoor bureaus en archiefkasten. Heeft u vragen over het inrichten van uw kantoor? Wij denken met u mee en bieden graag advies! Naas Ahrend bureaustoelen vind u bij ons ook andere Ahrend kantoormeubelen zoals Ahrend kasten.

Tweedehands Ahrend bureaustoelen met nieuwe stoffering

Door tweedehands kantoormeubilair aan te schaffen, kiest u voor duurzaamheid. Het is bij een dergelijke aankoop uiteraard wel van belang dat de uitstraling niet aan kwaliteit inboet. Wij zorgen daarom bij het refurbishen van Ahrend bureaustoelen voor een nieuwe stoffering. Hierdoor oogt de Ahrend bureaustoel als nieuw en is er sprake van een eigentijdse en moderne uitstraling.

Keuze uit harde of zachte wielen

De Ahrend bureaustoelen beschikken standaard over harde wielen en zachte wielen zijn optioneel te selecteren. De beste keuze is te maken door naar de ondergrond te kijken. Heeft u in uw kantoor tapijt liggen? In dat geval raden wij aan om voor de standaard uitvoering met harde wielen te kiezen. Harde wielen zijn namelijk geschikt om te gebruiken op tapijt. Bij aanwezigheid van laminaat of een andere vlakke vloer in het kantoor is het mogelijk om Ahrend bureaustoelen met zachte wielen te kiezen. U betaalt slechts een kleine meerprijs voor de optie met nieuwe zachte wielen.

Snel geleverd en scherp geprijsd

U heeft bij ons de mogelijkheid om Ahrend bureaustoelen op een gemakkelijke manier online te bestellen voor een scherpe prijs. Bovendien leveren wij snel vanuit voorraad. Dit duurt dan een tot hooguit vijf werkdagen. Wilt u proefzitten op een Ahrend bureaustoel of een andere Ahrend stoel? Kom dan vrijblijvend naar de showroom van Hal18 in Wijnjewoude om het aanbod in het echt te bekijken en uit te proberen.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen