Ahrend kantoormeubelen

”Form follows function” en “less is more” vormen twee belangrijke uitgangspunten voor het design van Ahrend kantoormeubelen. Opgericht in 1896 werkt Ahrend al meer dan een eeuw aan allerlei producten voor de werkomgeving. Onder leiding van industrieel designer Friso Kramer werd in de jaren ‘70 van de vorige eeuw gespecialiseerd in kantoormeubilair. Kramer streefde ernaar overbodige details te verwijderen, een stijl die de ontwerpen van Ahrend nog altijd kenmerkt. Kantoormeubelen van dit merk zijn hierdoor tijdloos en bovendien duurzaam.

Ahrend kantoormeubelen tweedehands

U vindt bij Hal18 een uitgebreid aanbod van uitstekende kwaliteit voor scherpe prijzen. Dat geldt zowel voor nieuwe Ahrend kantoormeubelen als het tweedehands aanbod. Gebruikte meubelen in ons assortiment zijn zorgvuldig gecontroleerd op defecten en beschadigingen. Daarnaast is er ook een ruim aanbod van refurbished stoelen, die behalve een grondige controle ook volledig opnieuw gestoffeerd zijn. Zo krijgt u bij Hal18 de degelijkheid van Ahrend kantoormeubelen voor de prijs van tweedehands.

Ahrend roldeurkast

Bij Hal18 zijn er meerdere uitvoeringen van de Ahrend roldeurkast verkrijgbaar. Deze wordt veel als archiefkast toegepast en is in vergelijking met een draaideurkast makkelijker te hanteren in kleinere vertrekken. Doordat de deuren niet naar buiten klappen bespaart u kostbare ruimte. De Ahrend roldeurkast is voorzien van een cilinderslot, zodat onbevoegden geen vrije toegang hebben tot belangrijke documenten. U kunt deze bij ons in diverse kleuren bestellen en zowel in een laag als een hoog model.

Ahrend stoelen

Een aangename werkplek is niet compleet zonder een comfortabel bureaustoel. Ahrend heeft voor het kantoor meerdere ergonomische stoelen geproduceerd. Een van de populairste Ahrend bureaustoel is de Ahrend 230. Deze stoel staat bekend om zijn comfort, eenvoud en flexibiliteit. De zitconstructie valt eenvoudig voor iedereen in te stellen en op maat te maken. Lees meer informatie op onze site over wat een goede bureaustoel is en hoe u deze op de juiste manier instelt. Met de stoelen van Ahrend voor uw kantoor komt dit zeker goed!

Goedkope Ahrend kantoormeubelen

Wilt u graag Ahrend kantoormeubelen kopen, maar heeft u een beperkt budget? Het is niet nodig om langer te wachten! In onze outlet vindt u vele kantoormeubelen in de aanbieding. Voor zeer scherpe prijzen vindt u hier bijvoorbeeld uw nieuwe kantoor bureau of vergaderstoel. Heeft u slechts tijdelijk kantoormeubilair nodig of wilt u liever niet in één keer betalen? U kunt bij ons ook kantoormeubelen huren of leasen! Neem gerust contact op voor meer informatie. Zo heeft u bij Hal18 verschillende opties wanneer u Ahrend kantoormeubelen wilt kopen.

Ahrend kantoormeubelen online bestellen

Een groot voordeel van Hal18 is dat de Ahrend kantoormeubelen die u online bestelt, razendsnel worden geleverd. Wilt u nog advies voordat u bestelt? Dan helpen wij u graag verder! Dankzij onze ruime ervaring in kantoorinrichting kunnen wij u voor elke situatie een passend antwoord bieden. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen een keuze te maken uit de verschillende typen archiefkasten. Hiervan zijn ook enkele degelijke modellen beschikbaar van Ahrend. Het aanbod van kantoormeubelen in onze online webshop is zo ruim dat u altijd wel vindt wat u nodig heeft.

 

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen