Opbergkast

Wanneer u op zoek bent naar een opbergkast, gaat u uiteraard naar Hal18! Met een uitgebreid en divers aanbod aan honderden opbergkasten, kan het bijna niet anders dan dat u uw opbergkast naar wens vindt. Wilt u een hoge kast om het oppervlak optimaal te benutten met opslag of een lage kast, zodat u deze bijvoorbeeld kunt decoreren? Laat uw opbergkast door ons verzenden of haal het zelf op, zodat u geen verzendkosten heb en niet afhankelijk van levertijden bent. Opbergen begint bij Hal18!

Opbergkast zwart

Met een handige opbergkast zwart zit u altijd goed! Deze makkelijke kleur staat bij zowat elke andere kleur en geeft een strakke uitstraling aan uw kantoor. Of u nu een vitrine- of ladenkast wilt, u vindt het bij ons. Met uitvoeringen in verschillende hoogtes, breedtes en dieptes, is er genoeg keuze om uw dossiers en andere documenten overzichtelijk in te bewaren. Bekijk ons uitgebreide aanbod voor uw opbergkast zwart!

Opbergkast goedkoop

Bij ons kunt u ook een opbergkast goedkoop scoren! Naast ons assortiment aan nieuwe opbergkasten, verkopen we ook gebruikte kasten. Deze worden bij binnenkomst door onze deskundige medewerkers gecontroleerd en zo nodig gerepareerd. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de kast van hoge kwaliteit is en heeft u er nog jarenlang plezier van. U krijgt zelfs 6 maanden garantie op de gebruikte roldeurkasten! Naast dat het geld scheelt, is dit ook nog eens een erg duurzame optie. Scoor daarom uw opbergkast goedkoop!

Opbergkast wit

Ook een opbergkast wit bestelt u bij ons. Voor een zuivere sfeer in uw kantoor is wit dé ideale kleur voor een archiefkast. Hierdoor lijkt uw kantoor gelijk veel lichter, vooral wanneer u kiest voor een hoge draaideurkast. Zeg gedag tegen een rommelig kantoor, nu kunt u overzichtelijk te werk gaan! Naast archiefkasten verkopen we ook brandkasten, voor uw meest waardevolle documenten en voorwerpen. Deze zijn bestand tegen brand en inbraakwerend, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van de inhoud. Bestel nu uw opbergkast wit bij ons!

Grote opbergkast

Heeft u een ruimte in uw kantoor die leeg is? Dan is dat een ideale plek voor een grote opbergkast! Elk kantoor kan er wel één gebruiken, waardoor u geordend kunt werken. Een georganiseerd kantoor zorgt voor rust, waardoor u en iedereen om u heen zich beter kunnen concentreren en overzicht kunnen houden. Mocht u meer informatie of advies nodig hebben over welke grote opbergkast u het best kunt bestellen, neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze klantenservice. We zijn iedere werkdag van 9:00 tot 21:00 uur bereikbaar en helpen u graag!

Hoge opbergkast

Wanneer u weinig oppervlak over heeft, maar wel uw documenten netjes en overzichtelijk wilt bewaren, is een hoge opbergkast een geschikte oplossing hiervoor. Hierdoor benut u het oppervlak optimaal, omdat u goed gebruikmaakt van de hoogte van de ruimte. Zeker voor de kleinere ruimtes heeft u met een hoge opbergkast nog meer dan genoeg ruimte voor het opbergen van uw spullen.