Bureaustoel APK

Waarom een bureaustoel APK?

Een bureaustoel bestaat uit veel technische onderdelen, zoals o.a. het onderstel, het zitvlak, de wielen, de rugleuning en de armleuningen. Deze onderdelen hebben regelmatig onderhoud nodig om goed te kunnen blijven functioneren. Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw bureaustoel en het zorgt ervoor dat u op een verantwoorde manier kunt blijven werken. Wij raden aan om de bureaustoel APK elke 3 jaar te laten uitvoeren. 


Voordelen bureaustoel APK

Een bureaustoel APK is naast duurzaam ook zeer prettig voor uw portemonnee. We gooien spullen veel te vaak zomaar weg. Dat is slecht voor het milieu en bovendien onnodig. Vaak is een bureaustoel nog helemaal niet af. De bekleding is dan bijvoorbeeld kapot, maar er mankeert verder helemaal niets aan uw bureaustoel. Bij de bureaustoel APK wordt er alleen vervangen wat aan vervanging toe is. 


Werkwijze bureaustoel APK

Tijdens de bureaustoel APK controleren en smeren wij de bewegende onderdelen en het mechaniek. Tevens checken wij de stoffering op slijtage. De bureaustoel APK kost €10,- excl. btw per stoel. Er wordt per bureaustoel een rapport gemaakt: wat moet vervangen worden en welke stoel is echt kapot? Aan de hand daarvan kunnen we de kosten van evt. wielen, gasveren, armleggers en rugkappen in een begroting aan u voorleggen zodat u kunt bepalen wat u wilt vervangen. De bureaustoel APK kan op locatie, vanaf 40 bureaustoelen berekenen wij geen voorrijkosten. 


Vraag een bureaustoel APK aan

Wij doen graag voor uw bedrijf de bureaustoel APK. Tevens is het mogelijk om uw bureau's te laten revitaliseren. Maak een afspraak met één van onze medewerkers of vraag vrijblijvend meer informatie aan. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0516 745020 of email info@hal18.nl.