Bureaustoelen

Voor een comfortabele zithouding tijdens het werk is de kwaliteit van uw meubilair zeer belangrijk. Daarom vindt u in het uitgebreide assortiment van Hal18 bureaustoelen in allerlei verschillende modellen! U bent bij ons aan het juiste adres voor zowel nieuwe als gebruikte exemplaren van A-merken als Ahrend en Grahl, die eerst uitvoerig zijn gecontroleerd door onze eigen technische dienst. Zo weten we zeker dat we u stoelen kunnen aanbieden die ergonomisch zijn en aangenaam zitten. Bovendien kunt u onze bureaustoelen perfect laten aansluiten op uw interieur.

Bureaustoelen ergonomisch

Maakt u lange dagen, waarbij u vooral aan een kantoor bureau werkt? Dan is het belangrijk dat u een goede bureaustoel heeft, die u ergonomisch laat werken. Het belang van ergonomisch zitten op kantoor valt namelijk niet te onderschatten: lange tijd in een ‘verkeerde’ houding zitten kan leiden tot talloze fysieke ongemakken. Met een ergonomische bureaustoel van Hal18, waarvan u onder meer de zithoogte, arm- en rugleuningen kunt verstellen, weet u zeker dat u voor lange tijd comfortabel kunt werken. Bij ons vindt u allerlei verschillende bureaustoelen, die ergonomisch helemaal vallen aan te passen.

Beste bureaustoelen

Wanneer u de beste bureaustoelen voor op kantoor zoekt, hoeft u niet verder te zoeken. Bij Hal18 hebben we het allemaal! Voor een comfortabele, maar productieve houding is bijvoorbeeld een van onze werkstoelen zeer geschikt. U kunt natuurlijk ook kiezen voor sta zit kruk of een sportieve bureaufiets! Wilt u graag advies over de beste bureaustoelen in ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Bureaustoelen tweedehands

Hal18 biedt u sowieso al zeer voordelige bureaustoelen. Onze tweedehands modellen bieden dezelfde kwaliteit voor nog minder geld. Wanneer u een kantoorinrichting wilt doen met een bescheiden budget, moet u dus zeker bij onze gebruikte kantoormeubelen kijken. Al ons tweedehands meubilair is uitgebreid gecontroleerd en kan nog jarenlang mee! Onze refurbished of gerecyclede bureaustoelen zijn tweedehands, maar doen in kwaliteit niets onder voor volledig nieuwe kantoormeubelen. Ze zijn echter wel veel voordeliger!

Bureaustoelen wit

Heeft u een voorkeur voor een specifieke kleur? Wees er dan snel bij om bijvoorbeeld uw bureaustoelen in het wit te bestellen! Het grote aanbod van Hal18 wisselt regelmatig. Als u op het product klikt, kunt u eenvoudig de kleur van uw stoel uitkiezen. Zo ziet u eenvoudig of uw favoriete bureaustoelen in het wit verkrijgbaar zijn. De beste kantoorstoelen vindt u in ons uiteenlopende aanbod. Bij Hal18 vindt u alleen meubilair dat door de arbo is goedgekeurd. Daarnaast geven we u graag advies over de inrichting van uw kantoor!

Bureaustoelen Ahrend

Een van de meest toonaangevende Nederlandse fabrikanten van kantoormeubilair is Ahrend. De bureaustoelen van Ahrend kenmerken zich door een simpel ogend, maar weldoordacht design. Belangrijke uitgangspunten daarvoor zijn de ontwerpfilosofieën “form follows function” en “less is more”. Een van de bekendste bureaustoelen van dit merk is de Ahrend 220. Naast de ergonomische stoelen van dit merk vindt u bij ons ook verschillende robuuste archiefkasten van dit topmerk. Voor kantoormeubelen van Ahrend gaat u naar Hal18!

Bureaustoelen goedkoop

Ons ruime assortiment kantoorstoelen biedt u alleen maar voordelen! U kunt gaan voor een fraaie design bureaustoel of een van onze andere bureaustoelen: u bent altijd goedkoop uit bij Hal18! Zowel nieuwe als gerecyclede of refurbished bedrijfsmeubelen zijn bij ons namelijk van topkwaliteit. Wanneer u voor een circulaire kantoorinrichting kiest, maakt u niet alleen een duurzame keuze, doordat u op nieuwe grondstoffen bespaart. U maakt ook een verantwoorde keuze voor uw eigen portemonnee! Uw oude bureaustoel kan namelijk ook opnieuw gestoffeerd worden, waarna deze er weer als nieuw uitziet. Voor bureaustoelen met een goedkoop prijskaartje kunt u rekenen op Hal18.

Bureaustoelen leer

Het is belangrijk om consistentie te creëren in uw interieur. Daarom behoren bureaustoelen van leer tot de mogelijkheden bij Hal18! Dankzij onze fraaie stoelen kunt u eenvoudig de uitstraling van - en het zitcomfort in - uw kantoor verhogen. Daarom zijn wij dé online winkel bij uitstek om uw nieuwe directiemeubilair te bestellen. Bekijk ons gehele assortiment online en om de specificaties van de aangeboden meubels te zien. Zo vindt u bij Hal18 precies waar u naar op zoek bent!

Bureaustoelen kopen

Wilt u voordelig nieuwe of gebruikte bureaustoelen kopen? Dan bent u bij Hal18 precies waar u moet zijn! Bij ons profiteert u van een gevarieerd aanbod en de laagste prijzen. Waar u ook woont of werkt, wij leveren door heel Nederland. Indien gewenst kunnen wij het meubilair ook voor u monteren. Tenzij anders aangegeven worden al onze meubelstukken binnen twee werkdagen geleverd. Bovendien bent u welkom in onze showroom te Wijnjewoude, waar u direct uw bureaustoelen kunt kopen en meenemen. Zo beschikt u snel over het hoogste zitcomfort voor uw werkplek!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen