Gispen kantoormeubelen

U kiest voor de hoogste kwaliteit op uw kantoor met Gispen kantoormeubelen. Dit is namelijk een A-merk dat u voorziet in hoogwaardige meubelen die lang meegaan. Bij Hal18 vindt u een ruim aanbod meubelen van Gispen, zoals bureaustoelen, kasten en bureaus. Innovatie, design en ergonomie zijn de pijlers van het merk, evenals een focus op een circulaire economie. Daarom maakt u een duurzame keuze met Gispen kantoormeubelen.

Lees meer over circulaire kantoorinrichting >

Gispen kantoormeubelen gebruikt

Bij Hal18 vindt u onder andere Gispen kantoormeubelen die gebruikt zijn, zoals Gispen kasten en bureaustoelen. Deze meubelen zijn zo goed als nieuw, omdat ze volledig worden gecheckt, schoongemaakt en (waar nodig) gerepareerd. Een Gispen kast kunnen wij bijvoorbeeld voorzien van een nieuwe coating indien nodig. Wanneer u kiest voor gebruikte Gispen kantoormeubelen is dit niet alleen een milieuvriendelijke keuze, u profiteert ook van een aantrekkelijke prijs!

Gispen kantoormeubelen kopen

U profiteert van vele voordelen wanneer u Gispen kantoormeubelen koopt. Zo is de Gispen kast multi inzetbaar als opbergruimte én roomdivider. Of probeer de Gispen bureaustoel; niet alleen de armleuningen en rugleuning zijn verstelbaar, u kunt de stoel ook instellen op gewicht. Hierdoor neemt u automatisch een comfortabele houding aan, waardoor uw lichaam optimaal wordt ondersteund. Wilt u Gispen kantoormeubelen kopen? Bij Hal18 zorgen we voor een snelle levering!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen