Gispen kast

U houdt uw kantoor overzichtelijk en opgeruimd met een stijlvolle Gispen kast. U vindt bij ons onder andere archiefkasten, schuifdeurkasten en ladeblokken van dit vooraanstaande merk. Wanneer u kiest voor een lage kast kunt u deze ook inzetten als roomdivider in uw kantoor. Een voorbeeld van hoe dat eruit zou kunnen zien, vindt u hieronder. Naast een Gispen kast hebben we ook andere Gispen kantoormeubelen in ons aanbod voor de complete inrichting van uw werkomgeving!

Gispen kast metaal

Bij Hal18 vindt u onder andere een Gispen kast van metaal. Dit stevige materiaal heeft vele voordelen, onder andere dat het lang meegaat en zeer sterk is. Stel dat u zware boeken en mappen in de kast wilt bewaren, dan kunnen de metalen legborden deze dus uitstekend dragen. De Gispen kast van metaal is extra stijlvol in combinatie met onderdelen van andere materialen, zoals deuren van kunststof of een topblad van hout. Dit geeft Gispen meubels hun unieke design!

Gispen kast tweedehands

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel bij Hal18. Daarom vindt u bij ons ook een tweedehands Gispen kast. Voor al onze gebruikte kantoormeubelen geldt dat wij deze uitgebreid checken. Ze worden (waar nodig) schoongemaakt en gerepareerd. Wanneer nodig voorzien we kasten van een nieuwe coating. Een bijkomend voordeel van onze tweedehands Gispen kast: u profiteert van een aantrekkelijke prijs!

Gispen kast bestellen

Bij Hal18 kunt u als bedrijf en als particulier een Gispen kast bestellen. We hebben jarenlange ervaring met de inrichting van kantoren. U kunt daarom ook altijd contact met ons opnemen voor passend advies. Bovendien staan we voor u klaar met een uitgebreide service. Zo kunnen we uw aankoop bij u thuis of op kantoor afleveren en zelfs monteren, indien gewenst. Een Gispen kast bestellen doet u daarom bij Hal18. We zorgen voor een snelle levering!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen