Herman Miller

Herman Miller is een van de meest gerenommeerde merken op het gebied van bureaustoelen. De basis van elke Herman Miller bureaustoel bestaat uit een functioneel en mooi ontwerp gecombineerd met probleemoplossende designs. Herman Miller stoelen zijn uitstekend geschikt voor kantoren, maar ook voor het onderwijs en thuiswerksituaties. Hal18 kiest altijd voor kwaliteit en voorziet daarom onder meer in een gevarieerd aanbod met refurbished Herman Miller bureaustoelen.

Herman Miller bureaustoel: keuze uit verschillende uitvoeringen

Bij Hal18 heeft u de mogelijkheid om van het merk Herman Miller een keuze te maken uit bureaustoelen die in verschillende uitvoeringen beschikbaar zijn. U heeft hierdoor de mogelijkheid met specifieke wensen rekening te houden. Bijvoorbeeld met het design en functionaliteiten van onze Herman Miller refurbished bureaustoelen. Zo hebben wij onder meer het populaire model Herman Miller Sayl beschikbaar als gebruikte versie net als het type Mirra 2 dat opvalt door het creatieve design. 

Refurbished met nieuwe stoffering

Ons aanbod met bureaustoelen van het merk Herman Miller voorziet in refurbished exemplaren. Wij zorgen indien nodig altijd voor een compleet nieuwe stoffering van deze stoelen en voeren een grondige controle uit op technische onderdelen. Bovendien krijgt u de gebruikte bureaustoelen volledig gereinigd geleverd. Wat dat betreft is er bijna sprake van een nieuwstaat als het om de uitstraling gaat. De kwaliteit van materialen en afwerking is van een dergelijk hoog niveau dat u ook bij gebruikte exemplaren blijft profiteren van optimaal comfort. 

Herman Miller Sayl

Het model Sayl van Herman Miller is een bureaustoel die in het ultieme werkcomfort voorziet en kent verschillende instellingsniveaus. Dit betekent dat deze bureaustoelen voor iedereen geschikt zijn om te gebruiken. De zithoogte is bijvoorbeeld in te stellen en aan te passen aan de lengte van een persoon. Dit geldt eveneens voor de zitdiepte en voor de armleuning die verstelbaar is. De rugleuning is kantelbaar om in extra comfort te voorzien en het lichaam de ideale ondersteuning te bieden.

Herman Miller Mirra 2

Wij hebben meerdere soorten Herman Miller bureaustoelen in het aanbod, zo ook het type Mirra 2 met het kenmerkende vlinderdesign van de rugleuning. Ook deze bureaustoelen zijn verstelbaar als het gaat om de zithoogte, lendensteun en armsteun. Comfort en ergonomie komen samen in deze Herman Miller bureaustoel, waarvan de zitting en rugleuning zijn uitgevoerd met netweave. Overigens is de rugleuning kantelbaar net als de zitting om aan de individuele gebruikersbehoefte te voldoen. 

Herman Miller kopen met harde of zachte wielen

Wij leveren alle gebruikte Herman Miller bureaustoelen standaard af met harde wielen. U krijgt bij het samenstellen en bestellen de keuze voorgelegd of u voor harde wielen kiest of voor zachte wielen. Harde wielen zijn geschikt voor gebruik op een tapijt en zachte wielen zijn onder meer geschikt voor harde kantoorvloeren, zoals parket of laminaat. Wij leveren de tweedehands bureaustoelen naar wens voor een kleine meerprijs met zachte wielen.

Snel vanuit voorraad leverbaar

U profiteert bij het bestellen van een Herman Miller bureaustoel van een snelle levertijd. De gebruikte exemplaren met nieuwe stoffering zijn namelijk direct vanuit voorraad leverbaar. Daarom neemt het hooguit maar een tot vijf werkdagen in beslag voordat u de bureaustoelen geleverd krijgt. De verzending is boven een bepaald bestelbedrag gratis.

Kom kijken in onze showroom

Het is voor te stellen dat u liever niet direct online een bestelling plaatst, maar de Herman Miller bureaustoelen eerst in het echt wilt zien. Dat is mogelijk bij Hal18, want u bent van harte welkom in onze showroom. U heeft dan niet alleen de optie om de bureaustoelen van Herman Miller te bekijken, maar ook zelf het zitcomfort te ervaren. Bovendien zijn er deskundige medewerkers aanwezig die u graag van advies voorzien.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen