Aanbod nieuw

KANTOORMEUBELEN VERHUUR & LEASE

Heeft u tijdelijk kantoormeubelen nodig? Of wilt u niet in 1 keer een investering doen? Wilt u ontzorgt worden? Tijdelijk een bouwkeet inrichten? Heeft u te maken met een verhuizing, moet u levertijden overbruggen of heeft u wegens andere redenen tijdelijk andere, nieuwe of meerdere kantoormeubelen nodig?

GROOT AANBOD KANTOORMEUBELEN

HAL18 heeft een groot aanbod kantoormeubelen. Zoals bureaustoelen, prullenbakken, archiefkasten, vergaderopstellingen, garderobes etc. Wij zijn in staat om kantoormeubilair te leveren voor zowel korte als voor langdurige huurperiodes.

KWALITEIT STAAT CENTRAAL

Met jaren lange ervaring op het gebied van kantoormeubelverhuur staat de kwaliteit van het meubilair en de service centraal. Wij werken continu aan het verbeteren van onze service. De wensen en behoeften van de klant staan bij ons centraal, dit is onder andere mogelijk door de korte lijnen binnen onze organisatie. Kortom flexibiliteit staat bij ons centraal HAL18 streeft naar langdurige relaties met haar klanten. Wij zijn een jong en dynamisch import & kantoormeubelverhuur bedrijf. Onze hoofdvestiging & magazijn bevind zich in het noorden van Nederland, in de plaats Wijnjewoude.

Nieuwe Kantoormeubelen