Projectinrichting inspiratie

Bent u bezig met de oriëntatie voor een complete projectinrichting van uw pand? Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden dat het vaak lastig is om een concreet beeld te krijgen. Daarom voorzien wij u graag van inspiratie op het gebied van projectinrichting met ontwerpen in uiteenlopende stijlen. Op deze manier vormen de ontwerpen een inspiratiebron die u op leuke en originele ideeën brengen. Overigens zetten wij onze expertise graag in om met u mee te denken om tot een volledige projectinrichting te komen.

Projectinrichting inspiratie

Projectinrichting voorbeelden ter inspiratie

Bij projectinrichting is het van belang om zowel met de identiteit en functionaliteit als met de aanwezige ruimte en sfeerbeleving rekening te houden. De voorbeelden van ontwerpen voor projectinrichting geven u een impressie van wat er allemaal mogelijk is. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een grote ruimte op te delen, zodat er verschillende ruimtes ontstaan die wel een eenheid blijven vormen. Uiteraard houden wij bij het inrichten van de werkomgeving rekening met het gebruiksdoel van de ruimte, net als met de aard en karakter van uw bedrijf. Bij de ruimtes kijken we niet alleen naar de benodigde stoelen en bureaus, maar bijvoorbeeld ook naar opbergruimte en vergadermogelijkheden.

Plattegrond van mogelijke inrichting

Consistentie in het ontwerp

Geeft u de volledige projectinrichting aan ons uit handen dan zorgen wij voor consistentie in het ontwerp. Dit is een belangrijk aspect met betrekking tot een uniforme uitstraling, maar vooral ook om de identiteit van uw bedrijf in het hele pand terug te laten komen. Daarom stemmen wij in het ontwerp voor projectinrichting al het meubilair op elkaar af, maar denken wij ook aan de vloer en aan de verlichting. De lichtbron speelt namelijk eveneens een grote rol in de sfeerbeleving en in de functionaliteit van de ruimte. Daarbij is de consistentie eveneens van toepassing als het gaat om de stijl en uitstraling van uw pand. Op basis van uw wensen realiseren wij voor projectinrichting allerlei stijlen, van industrieel tot klassiek en van dynamisch tot modern.

Projectinrichting inspiratie

Meer inspiratie?

Bent u op zoek naar meer inspiratie voor het inrichten van ruimtes zoals kantine inrichting, bouwkeet inrichtingen of vergaderzalen? Kom dan langs bij onze showroom! Wij helpen u graag van ontwerp tot uitvoering, zodat u een projectinrichting heeft welke past bij uw bedrijf. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met ons.