Receptiebalie

De deuren gaan open en een bezoeker komt binnen. Hij of zij wendt zich tot de receptiebalie en wordt op weg geholpen. Het overtuigen van deze potentiële klant begint hier al, bij de entree. Uiteraard zet u een werknemer achter de desk neer die iemand op zijn of haar gemak weet te stellen. Maar ook de receptiebalie zelf moet een aangename uitstraling hebben. Deze dient volledig op te gaan in het interieur en ook netjes en overzichtelijk zijn. Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden op het gebied van dit meubilair? Dan bent u bij Hal18 aan het juiste adres!

Receptiebalie wit

Een neutrale uitstraling bereikt u met een receptiebalie in het wit. U zult merken dat deze overal bij past! U kunt ervoor kiezen om hier meubilair bij te plaatsen in dezelfde of juist een contrasterende kleur. Wat dacht u bijvoorbeeld van zwarte banken en fauteuils, waar uw bezoekers op kunnen plaatsnemen? Gecombineerd met een receptiebalie in het wit geven ze een heel ruimtelijk effect. Bezoek de uitgebreide Hal18 showroom in Wijnjewoude en ontdek het zelf!

Receptiebalie kopen

Wilt u een aantrekkelijke nieuwe receptiebalie kopen? Dan moet u absoluut bij Hal18 zijn! U weet in uw rol als ondernemer waarschijnlijk als geen ander hoe belangrijk eerste indrukken zijn. Daarom moet een ontvangstbalie er ook onberispelijk uitzien. Bij ons heeft u de keuze uit modellen van verschillende kleuren, afmetingen en materialen. Zo kunt u een receptiebalie kopen die bezoekers direct laat weten waar u voor staat! Hij of zij zal de weg naar uw deur vanaf dan telkens weer weten te vinden.

Design receptiebalie

Voor u geen standaard bureau waar de receptionist aan plaatsneemt! Een design receptiebalie laat voor bezoekers bij binnenkomst veel meer indruk. Bij Hal18 vindt u bovendien eenvoudig bijpassende bureaustoelen voor achter de desk om een schitterend geheel van uw entree te maken. Wellicht heeft u al meubilair of decoraties in deze ruimte staan die mede de sfeer bepalen. Gelukkig kunt u in het veelzijdige assortiment van Hal18 eenvoudig een design receptiebalie uitkiezen die hier perfect bij past!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen