Ontvangstbalie

Heeft u in uw onderneming al uw zaakjes op orde? Het antwoord op die vraag krijgt uw bezoeker al direct wanneer hij of zij de ontvangstbalie ziet! Idealiter straalt deze uit wat een klant van uw diensten kan verwachten. En dan hebben we het niet over de persoon die erachter zit, maar van het meubel zelf! Qua kleuren en materialen moet deze perfect matchen met de omgeving en ook het oppervlak moet ordelijk en opgeruimd zijn. Zo maakt u met uw ontvangstbalie een aantrekkelijke indruk.

Ontvangstbalie kopen

Voor een aantrekkelijke prijs kunt u bij Hal18 uw ontvangstbalie kopen! Ook andere zaken die aan de receptie van uw onderneming niet mogen onderbreken vindt u bij ons. Wat dacht u bijvoorbeeld van een comfortabele bureaustoel voor degene die meerdere uren achter deze balie plaats dient te nemen? Ook een ruime kapstok voor uw gasten komt niet ongelegen. Door een imposante ontvangstbalie te kopen, samen met fauteuils, banken en andere accessoires weet u zeker dat u een goede eerste indruk maakt op uw gasten.

Ontvangstbalie design

Let bij het maken van uw keuze voor uw ontvangstbalie goed op het design. Is dit druk of juist kalmerend? Kleurrijk of monotoon? Dit zijn allemaal zaken die onbewust een belangrijk effect op uw bezoekers kunnen hebben, net als de algehele inrichting van de ontvangstruimte. Wanneer iemand binnenkomt, kijkt hij of zij eerst naar de ontvangstbalie. Ook het design van het interieur zal hem of haar opvallen. Wanneer dit overeenkomt met wat u als bedrijf uit wilt stralen, zal dit een zeer positieve weerslag op het vertrouwen van uw bezoeker hebben!

Ontvangstbalie kantoor

Kies bewust voor de basis van uw meubilair. Zo is een ontvangstbalie voor uw kantoor met herfsttinten een teken dat u milieubewust bezig bent. Sowieso biedt dit kleurpatroon een verwelkomend en rustgevende uitstraling. U kunt het bovendien overal mee combineren! Zo zal een vitrinekast, met daarin voorbeelden van uw producten of relieken uit de geschiedenis van uw onderneming, nooit misstaan. Het zal u nog verbazen waar een ontvangstbalie voor uw kantoor allemaal mee te combineren is! Dankzij Hal18 ontdekt u dit zelf.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen