Archiefkasten tweedehands

Bent u voor uw bedrijf of woning op zoek naar archiefkasten die tweedehands zijn? Dan zit u goed bij Hal18! Wij hebben niet alleen een ruim aanbod gebruikte meubels, deze zijn ook nog eens van zeer hoge kwaliteit. Elke kast wordt namelijk uitgebreid gecheckt en waar nodig gerepareerd en voorzien van een nieuwe coating. Zo weet u zeker dat de archiefkasten die u tweedehands koopt bij Hal18 lang meegaan! Bovendien profiteert u altijd van een zeer aantrekkelijke prijs.

Metalen archiefkasten tweedehands

Bij Hal18 vindt u onder andere metalen archiefkasten die tweedehands zijn in roldeur model. Hierin kunt u eenvoudig al uw papieren, dozen, boeken en folders kwijt, zodat uw werkplek opgeruimd blijft. Nog een voordeel van de roldeurkast: deze is stevig te vergrendelen met het slot. Zo worden bijvoorbeeld persoonlijke documenten beschermd. Maak uw keuze uit de verschillende metalen archiefkasten die tweedehands zijn van Hal18, zoals een wit of grijs model.

Archiefkasten tweedehands kopen

Bij Hal18 kunt u eenvoudig online archiefkasten tweedehands kopen. We zorgen voor een snelle levering! Wilt u graag dat onze medewerkers de kasten voor u monteren op locatie? Dat kan. Neem hierover gerust contact op met ons. U vindt bij Hal18 een ruim aanbod tweedehandse meubels voor op kantoor en thuis, zoals bureaustoelen. Als u archiefkasten tweedehands wilt kopen, staan wij tevens voor u klaar met uitgebreid advies over de inrichting van uw kantoor of woning. Dát is de service van Hal18!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen