Bouwkeet inrichting inspiratie

 

Een bouwkeet voorziet in een functionele ruimte op de bouwplaats. Het is de plek waar bouwvakkers koffie drinken en de lunchpauze doorbrengen. Er zijn echter ook bouwketen die op grote bouwprojecten als tijdelijk kantoor in gebruik zijn door de uitvoerder. Het is in dat geval mogelijk om de ruimte bijvoorbeeld voor bouwoverleg en vergaderingen te gebruiken. De bouwkeet inrichting is af te stemmen op het gebruiksdoel en wij willen u op dat gebied graag inspireren en van ideeën voorzien. Dit is het beste te realiseren met een aantal voorbeelden van ontwerpen, zodat u direct een concreet beeld krijgt van de mogelijkheden.

Bouwkeet inrichting inspiratie

Bouwkeet inrichting voorbeelden

Bij de inrichting van een bouwkeet is het belangrijk om iedere centimeter optimaal te benutten. Een schaftkeet is maar een kleine ruimte, maar het is wel belangrijk om de bouwvakkers een comfortabel onderkomen te bieden om koffie te drinken en te lunchen. De voorbeelden laten zien dat de bouwkeet met praktisch kantinemeubilair optimaal is in te richten. Met betrekking tot de kleur van het meubilair, zoals kantinestoelen is het mogelijk om deze af te stemmen op uw bedrijfskleuren. Bovendien werken kleuren inspirerend en motiverend, zoals opvallende kleuren als blauw, rood, geel en groen. 

Bouwkeet inrichting lange tafel

Bouwkeet als kantoor

Naast een kantinefunctie dient een bouwkeet ook prima als tijdelijk kantoor op de bouwplaats. In dat geval is het eveneens van belang dat de kantoor inrichting van de bouwkeet functioneel is met een bureau en bureaustoel. Als het de plek is waar de uitvoerder vergadert dan is het eveneens mogelijk om er een vergadertafel in te plaatsen. In dat geval is het tevens belangrijk dat er ruimte is om spullen op te bergen zoals in archiefkasten. Wilt u meer inspiratie opdoen over de inrichting van een bouwkeet? Wij staan graag voor u klaar met een geheel vrijblijvend persoonlijk advies.

Bouwkeet inrichting kantoor

Bent u op zoek naar meer inspiratie?

Bent u op zoek naar meer inspiratie voor het inrichten van ruimtes zoals kantine inrichting, projectinrichtingen of vergaderzalen? Kom dan langs bij onze showroom! Wij helpen u graag van ontwerp tot uitvoering, zodat u een projectinrichting heeft welke past bij uw bedrijf. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met ons.