Bureaustoel herstofferen

Heeft u een bureaustoel met kapotte bekleding, een Ahrend 220, Ahrend 230, Axia Office
Comforto 77 of een ander type merk, wij kunnen deze weer als nieuw maken.

Wij hebben vele verschillende kleuren in verschillende kwaliteiten voor herstoffering, bij ons in de showroom hebben we van elke kleur en kwaliteit een staal liggen. Dan kunt u met eigen ogen de kleur zien en de kwaliteit met uw handen voelen. Ook is het mogelijk de stallen in leenbruik  mee te nemen.

Een aantal producten waarvan wij de Herstoffering kunnen verzorgen;

Bureaustoel
Scheidingswant
Akoestische panelen
Designmeubilair
Kantinestoel
Kantoormeubelen
Zorg meubilair
Horeca meubilair

Werkwijze herstofferen

U brengt de kantoormeubelen bij ons op locatie of wij halen ze bij u op. Voor het ophalen en brengen worden wel extra kosten berekend, het loont daarom meerdere kantoormeubelen tegelijk aan te bieden. Gemiddeld duurt het herstofferen 14 a 30 dagen, in overleg is het mogelijk om een leenstoel te ontvangen.

Garantie op herstofferen

Wij gebruiken stoffen voor Herstoffering welke zijn getest onder extreme omstandigheden, waarbij men meer dan 100.000 keer een zitstimulatie heeft uitgevoerd. Wij geven daarom 3 jaar garantie op het doorslijten van de stof. Zo bent u 3 jaar lang verzekerd van werkplezier maar waarschijnlijk nog vele jaren meer.

Herstofferen maatschappelijk verantwoord ondernemen

We leven in een maatschappij waarin we na een aantal jaren van gebruik, gewent zijn iets nieuws te kopen. Circulair inkopen is een term wat we steeds meer zien, herstoffering is circulair inkopen. Op deze manier bent u maatschappelijk verantwoord bezig.