Kantoormeubelen Amsterdam

 

Kantoormeublen

Kantoormeubelen Amsterdam

Voor kantoormeubelen in Amsterdam en omstreken net als voor het noorden van het land zorgen wij dat uw kantoor of bedrijfspand een prachtige inrichting heeft. Met de mooiste nieuwe of refurbished meubelen. Denk bijvoorbeeld aan:

Zit er ondanks dat net niet tussen wat u zoekt? Geef het aan en dan zorgen wij dat het speciaal voor u besteld wordt! U vindt bij ons de mooiste merken aan meubilair zowel nieuw, refurbished als gebruikt! Hebt u een keuze kunnen maken? U kunt bij ons veilig achteraf betalen.

Kantoormeubelen Amsterdam gebruikt

Wilt u het meubilair van het meubilair van uw kantoor graag vernieuwen maar heeft u geen uitgebreid budget hiervoor? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Bij Hal18 zit u namelijk helemaal goed voor kantoormeubelen in Amsterdam die gebruikt zijn. Door te kiezen voor tweede kans meubels houdt u niet alleen rekening met uw portemonnee, maar ook met het milieu. Voordat wij gebruikte meubels in de verkoop of verhuur zetten worden ze door professionals in onze sociale werkplaats nagekeken en waar nodig weer als nieuw gemaakt. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan leveren wij uw kantoormeubelen in Amsterdam zowel gebruikt, refurbished als nieuw!

Kantoormeubelen Amsterdam bezorgen

Dat wij in het noorden zitten is totaal geen belemmering wanneer u in onze hoofdstad gevestigd bent. Want wij kunnen uw kantoormeubelen ook gewoon in Amsterdam bezorgen. En snel ook: vandaag vóór 09:00 uur besteld is binnen twee werkdagen het bestelde meubilair in uw bloedeigen Mokum ontvangen! En u hoeft ook niet per se in Amsterdam gevestigd te zijn want dit geldt voor heel Noord-Holland. Dus ook voor Amstelveen, de Beemster, Alkmaar, Haarlem wij draaien onze hand niet om. Welke kantoormeubelen wilt u in Amsterdam laten bezorgen?

Kantoormeubelen Amsterdam kopen

Hal18 staat voor scherpe prijzen en een persoonlijke aanpak. Indien gewenst zetten wij na levering de meubels ook meteen voor u in elkaar. U kunt uw kantoormeubelen gerust in Amsterdam online kopen, want dankzij onze snelle levering merkt u helemaal niet dat wij in het hoge noorden gevestigd zijn. U vindt bij ons zo’n groot aanbod aan nieuwe, refurbished en gebruikte kantoormeubels van vooraanstaande merken, dat het zeker de moeite waard is om hier eens een kijkje tussen te nemen. Wij bieden u na aankoop bij nieuwe meubels 3 tot 5 jaar garantie en bij gebruikte meubelen 6 maanden. Wilt u kantoormeubelen vanuit Amsterdam kopen bij ons? Wij voorzien u graag van gratis advies op maat!