Lockerkast

Kleedkamers, garderobes en bedrijfsruimtes, daar hoort een lockerkast bij! Iedereen kan er zijn spullen in kwijt, van het schoolkind tot de sporter en van de brandweerman tot de magazijnmedewerker. Bij Hal18 vindt u een ruim aanbod lockerkasten in verschillende kleuren, formaten en voor verschillende toepassingen. De deuren zijn op diverse manieren afsluitbaar, zoals met een cilinder- of hangslot. Bekijk ons uitgebreide assortiment online en kies de lockerkast die het beste bij uw wensen past!

Lockerkast metaal

U profiteert van een hoge kwaliteit met een lockerkast van metaal. Niet alleen kan de kast tegen een stootje, deze gaat ook nog eens heel lang mee. Bij Hal18 hebben we tevens andere metalen kasten voor uw bedrijf, zoals archiefkasten en vakkenkasten. Deze kunt u zowel per stuk als in grotere aantallen bestellen. Hal18 verzorgt desgewenst de levering en montage. Een lockerkast van metaal is ook een aanrader in uw woning. De kast past mooi bij een retro of industrieel interieur. Bestel eenvoudig online!

Lockerkast kleuren

Bent u benieuwd naar de lockerkast en de kleuren waaruit u bij Hal18 kunt kiezen? In onze webshop wordt duidelijk aangegeven in welke kleuren de kasten beschikbaar zijn. Zo heeft u de keuze uit bijvoorbeeld grijs, blauw en rood. Een aantal van de lockerkasten heeft standaard kleuren; zo is de kast voor de brandweer rood en de variant voor de politie blauw. Wilt u weten welke lockerkast en kleuren het beste passen bij de stijl van uw bedrijf? Bij Hal18 staan we voor u klaar met deskundig advies!

Lockerkast gebruiken

U kunt een lockerkast gebruiken voor verschillende toepassingen; als kluisjes op school, opbergruimte voor uw personeel of als kledingkast in uw slaapkamer. U vindt bij ons kasten met verschillende opbergmogelijkheden, zodat er ruimte is om kleding op te hangen en accessoires te bewaren. De deuren zijn standaard voorzien van sleufgaten of perforatie voor een optimale ventilatie. Een lockerkast gebruiken is veilig dankzij het meegeleverde slot.

Lockerkast mogelijkheden

Met een lockerkast zijn de mogelijkheden in uw interieur eindeloos. Combineer de kast met een garderobeset en banken en u creëert een efficiënte kleedkamer. Plaats de lockerkast in uw slaapkamer en u heeft een originele kledingkast. De handigste toepassing van de kast blijft het gebruik als opbergruimte voor uw personeel. Om verwarring te voorkomen kunt u ervoor kiezen naambordjes toe te voegen. Wilt u meer weten over de lockerkast en de mogelijkheden ervan? Neem gerust contact op met onze medewerkers!

Lockerkast kopen

Bij Hal18 kunt u eenvoudig online een lockerkast kopen. U vindt bij ons een ruim aanbod meubels voor uw kantoor of magazijn, zoals bureaustoelen en kantinetafels. Wij bieden u zowel nieuw als tweedehands meubilair, zodat er iets te vinden is voor elk budget. U kunt bij ons terecht als u één lockerkast wilt kopen, maar ook als u op zoek bent naar de complete inrichting van uw bedrijf. U profiteert bij ons van scherpe prijzen en we zorgen voor een snelle levering!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen