Vitra kantoormeubelen

Al sinds de jaren ‘50 bestaan de stijlvolle ontwerpen van het Zwitserse merk Vitra. De klassieke kantoormeubelen en overige meubels van deze populaire fabrikant hebben in de loop der jaren talloze awards op het gebied van design in de wacht gesleept. Het merk is een erkende autoriteit in de designwereld met een eigen magazine, de Vitra-campus, en het Vitra Design Museum in het Duitse Weil am Rhein. Vitra biedt kantoormeubelen die tijdloos en van hoge kwaliteit zijn. Reden te meer dat u voor dit topmerk terecht kunt bij Hal18!

Vitra kantoormeubelen tweedehands

U kunt bij Hal18 luxe Vitra kantoormeubelen tweedehands kopen voor zeer scherpe prijzen. Wij leveren tweedehands meubels met eenzelfde kwaliteit als nieuwkoop. Zo worden al onze tweedehands kantoorstoelen helemaal nagelopen. Defecten worden tijdens een grondige inspectie gerepareerd. Wij bieden daarom voor al onze tweedehands meubels een ruime garantieperiode. Hierdoor kunt u zonder zorgen genieten van alle Vitra kantoormeubelen die u tweedehands bij Hal18 aanschaft.

Vitra design kantoormeubelen

U kunt wereldwijd op verschillende high-profile locaties Vitra design aantreffen. kantoormeubelen van dit gerenommeerde merk zijn onder andere te zien bij verschillende vliegvelden, musea en in overheidsgebouwen. Vitra heeft al vanaf het begin samengewerkt met toonaangevende ontwerpers. Bekende voorbeelden daarvan zijn bijvoorbeeld George Nelson, Jean Prouvé, de Rotterdamse Hella Jongerius en het echtpaar Charles en Ray Eames. Vooral de samenwerking met dit duo was een gouden greep die bekende designklassiekers opleverde. Bij Hal18 kunt u altijd terecht voor advies over Vitra design in uw kantoor. De Vitra kantoormeubelen van topkwaliteit zijn zo besteld!

Vitra kantoormeubelen outlet

De tijdloze klasse van Vitra kantoormeubelen is dankzij de outlet van Hal18 gelukkig altijd beschikbaar. De kwaliteit van nieuw krijgt u dan voor een aantrekkelijke prijs. In onze webshop kunt u eenvoudig ons huidige aanbod zien, waarna het plaatsen van een bestelling zo geregeld is. Via Hal18 kan uw complete kantoor worden ingericht, met meer keuze dan alleen de Vitra kantoormeubelen in onze outlet. Zo hebben wij een uitgebreid aanbod bureaustoelen, directiemeubilair en meubels voor vergaderen, maar ook stoelen en tafels voor in uw kantine. Neem contact met ons op voor geheel vrijblijvend advies voor uw project!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen