Vluv

Het is een ware eyecatcher op uw kantoor, de Vluv zitbal. Deze is verkrijgbaar bij Hal18 in diverse kleuren en formaten. De zitbal is ontworpen door Kristof Hock en valt op door de stijlvolle stoffen bekleding en het praktische handvat. Bovendien is de bal aan de onderkant voorzien van een subtiele ring, zodat de bal niet snel wegrolt. Als uw werknemers op de Vluv zitbal werken, nemen ze automatisch een optimale rechte houding aan en dat is gunstig voor het lichaam. U bestelt de zitbal in verschillende kleuren eenvoudig online bij Hal18!

Vluv zitbal

Als u de Vluv zitbal wilt aanschaffen voor uw bedrijf, heeft u de keuze uit verschillende stoffen, zoals 100% polyester, 100% polyester ‘leather look’ en 100% merino wolvilt. Bovendien bieden wij u de zitbal in diverse stijlvolle kleuren met exotische namen, bijvoorbeeld greige, pebble en ruby red. Zo vindt u altijd een Vluv zitbal die perfect aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. Omdat de bal is bekleed met een stevige stof, gestikt met dubbele naden, zitten u en uw werknemers extra comfortabel.

Vluv zitbal werkplek

Werknemers kunnen eenvoudig variëren in hun zithouding met een Vluv zitbal op de werkplek. Het is niet gezond om alleen maar op de bal te werken, daarom raden wij u aan het gebruik hiervan te combineren met een bureaustoel. Bovendien is de zitbal over het algemeen wat hoger dan de zitting van een bureaustoel, daarom kunt u de bal het beste gebruiken met een verstelbaar kantoor bureau. Deze vindt u, net zoals de Vluv zitbal voor op de werkplek, eenvoudig in ons ruime aanbod.

Welke maat Vluv zitbal?

Er zijn verschillende formaten zitballen. Vraagt u zich af welke maat Vluv zitbal u nodig heeft voor uw werknemers? Dat is afhankelijk van hun lichaamslengte:

  • 155 tot 175 cm lang: zitbal met een diameter van 65 cm
  • 175 tot 195 cm lang: zitbal met een diameter van 75 cm

U weet ook welke maat Vluv zitbal goed is als bij het zitten de hoogte van de knieën net iets lager is dan de hoogte van het bekken. Naast achter het bureau kunt u de bal tevens gebruiken in de kantine, entree of in een vergaderruimte ter vervanging van vergaderstoelen.

Vluv zitbal kopen

Kies voor een originele kantoorstoel door een Vluv zitbal te kopen bij Hal18. U vindt bij ons ook andere alternatieven voor een gezonde werkhouding op kantoor, zoals het zit sta bureau. Of combineer de zitplek van uw werknemers met beweging door bureaufietsen te bestellen. Bij Hal18 hebben we een zeer ruim aanbod kantoormeubilair. We zorgen voor een snelle levering en kunnen desgewenst de meubels voor u monteren. Een Vluv zitbal kopen doet u daarom bij Hal18!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen