Directievergadertafel

Belangrijke beslissingen worden gemaakt aan een directievergadertafel. Daarom is het slim om te investeren in een goede tafel! Tegenwoordig neemt men ook vaak een laptop mee als kladblok naar een meeting. Een tafel met kabelgoot is dan ideaal. Een directievergadertafel hoeft natuurlijk niet alleen maar in de directiekamer te staan. Het directiemeubilair van Hal18 is zodanig ontworpen dat het een mooie eyecatcher is in elke (vergader)ruimte. Bekijk ons uitgebreide assortiment online!

Directievergadertafel ovaal

Voor een informele sfeer kiest u een directievergadertafel die ovaal is. Vergaderen doet u over het algemeen niet alleen. Ook is ieders input van even groot belang om te komen tot de beste ideeën. Wanneer u een directievergadertafel heeft die ovaal is, zit er niet direct iemand aan het hoofd. Dit geldt uiteraard nog meer voor een ronde tafel, maar dan moet de ruimte zich daar wel voor lenen. Voor elke situatie hebben wij de perfecte tafel met de juiste kantoorstoelen!

Directievergadertafel kopen

Bij Hal18 kunt u een nieuwe directievergadertafel kopen, maar ook een die al gebruikt is. Veel bedrijfsmeubelen kunnen nog prima een ronde mee. Zeker na de grondige check en eventuele reparatie die wij alle meubelen geven! Wilt u een directievergadertafel kopen om een goede indruk te maken? Vergeet dan uw entree niet! Dit is als het ware het visitekaartje van uw bedrijf. Wilt u deze regelmatig een opfrisser geven? Bekijk dan de mogelijkheden om onze kantoormeubelen te huren. Ook ideaal voor tijdelijke projecten!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen