Dossierkast

U bergt al uw dossiers netjes en overzichtelijk op in een dossierkast van Hal18. U heeft de keuze uit een lage kast die mooi onder uw bureau past of een hoog en/of breed model. In onze webshop vindt u dossierkasten in werkelijk alle kleuren van de regenboog. De laden zijn voorzien van een label, zodat u eenvoudig de juiste dossiers kunt vinden. Bestel uw dossierkast eenvoudig online bij Hal18. Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom bij ons voor de inrichting van kantoor of woning.

Dossierkast hangmappen

Bij Hal18 vindt u onder andere een dossierkast voor hangmappen. Als u - bijvoorbeeld voor uw werk - intensief met dossiers werkt, is dit een zeer handig systeem, omdat documenten eenvoudig kunnen worden bijgesloten en verwijderd. Bij Hal18 hebben we zowel ladenkasten als ladeblokken met laden die geschikt zijn voor hangmappen. Neem gerust contact op met onze medewerkers als u wilt weten welke dossierkast voor hangmappen het meest geschikt is in uw situatie.

Dossierkast metaal

Omdat onze dossierkast van metaal is gemaakt, gaat deze lang mee; dit materiaal kan tegen een stootje. U vindt bij ons onder andere dossierkasten met een slot, zodat u persoonlijke documenten af kunt sluiten. Heeft u waardevolle spullen die u achter slot en grendel wilt bewaren? Kijk dan eens bij onze brandkasten. Ook voor uitgebreid advies zit u goed bij Hal18. Door onze jarenlange ervaring weten we alles over de inrichting van uw kantoor of magazijn. Een dossierkast van metaal koopt u daarom bij ons!

Dossierkast gebruikt

Naast nieuw meubilair voor op kantoor, in uw magazijn of thuis verkopen we bij Hal18 ook tweedehands meubels. Als u kiest voor een dossierkast die gebruikt is, ontlast u het milieu. Bovendien profiteert u met onze tweedehands meubels van een aantrekkelijke prijs. Elke dossierkast die gebruikt is wordt bij Hal18 uitgebreid gecontroleerd en waar nodig gerepareerd of voorzien van een nieuwe coating. Zo weet u zeker dat de kast nog lang mee zal gaan!

Dossierkast kopen

Als u een dossierkast wilt kopen, zit u goed bij Hal18! We zorgen voor een snelle levering. Bovendien is iedereen welkom bij ons, of u nu als particulier één dossierkast wilt bestellen of als bedrijf een grote partij kasten nodig heeft voor de inrichting van uw kantoor. Wij hebben een ruim aanbod kantoormeubilair op voorraad, zoals archiefkasten en bureaustoelen. Houd onze aanbiedingen in de gaten als u een dossierkast wilt kopen voor een scherpe prijs.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen