Hoge barkruk

Heeft u voor uw kantine tafels uitgekozen die tot op borsthoogte reiken? Dan heeft u een hoge barkruk nodig om eraan plaats te nemen. En de rest van uw werknemers natuurlijk ook! Gelukkig heeft u zetels voor het uitkiezen in het ruime assortiment van Hal18. Allerlei verschillende kleuren en stijlen passeren hier de revue. Hierdoor kunt u precies de hoge barkruk selecteren die volledig bij de rest van het interieur van uw kantine aansluit!

Hoge barkruk met rugleuning

‘Verhoogd comfort’ is op meerdere manieren te interpreteren wanneer we het hebben over een hoge barkruk. Met een rugleuning worden de zetels echter nog aangenamer om op te zitten tijdens het eten en uit te rusten na een lange ochtend hard werken! Bovendien kan dit meubilair met hoge poten naast de kantine ook perfect worden geplaatst in de ontvangstruimte van uw kantoor. Door te kiezen voor een hoge barkruk met rugleuning biedt u uw gasten alle zitgemak terwijl ze op hun afspraak wachten!

Extra hoge barkruk

Heeft u een hoger dan gemiddelde bar aangeschaft en bent u op zoek naar bijpassende stoelen? Kies dan voor een extra hoge barkruk van Hal18! Bied de gebruiker bovendien extra comfort door te kiezen voor stoelen die in hoogte verstelbaar zijn. Een sta zit kruk is daar een prachtig voorbeeld van. Het stelt de gebruiker in staat om eenvoudig de ideale zithouding te vinden. Met een extra hoge barkruk haalt u voor de hogere bars perfect zitcomfort in huis.

Hoge barkruk kopen

Bij Hal18 kunt u voor een zeer aantrekkelijke prijs een hoge barkruk kopen. We hebben onder andere modellen op voorraad met bekleding van kunstleer. Deze stof gaat vele malen langer mee dan biologisch materiaal maar heeft wel dezelfde kwalitatieve eigenschappen! Kies uit krukken in diverse stijlen, kleuren en afmetingen. Wilt u bij Hal18 meerdere exemplaren van uw hoge barkruk kopen? Kijk dan ook even op onze uitgebreide aanbiedingen pagina voor de scherpst geprijsde kantoormeubelen!

Hoge barkruk hout

In wat voor stijl u uw kantine ook vormgeeft, een hoge barkruk van hout past werkelijk overal bij. Zeker wanneer u deze uitkiest in een op het oog onopvallende kleur. Zo kan uw nieuwe barkruk industrieel zijn qua uitstraling, wat zijn weerslag heeft op de rest van de ruimte. Heeft uw kantine een rauw, onafgewerkt randje of kan deze wel wat extra natuurtinten gebruiken? Dan is een hoge barkruk van hout uit het ruime assortiment van Hal18 precies wat u zoekt!

Veelgestelde vragen

Dit is onder andere afhankelijk van de hoogte bar of tafel waaraan deze moet staan. De kruk moet hoog genoeg zijn, maar niet té hoog. Dit hangt af van de hoogte van de tafel en zou u het best van tevoren op kunnen meten, voordat u op zoek gaat naar de barkruk. Het is uiteraard ook van belang dat de stoel fijn zit en dat de kruk van degelijke kwaliteit is. Als u meer informatie over goede hoge barkrukken wilt, dan kunt u dat gerust vragen aan onze klantenservice. Zij helpen u graag!

Met ons diverse aanbod, koop u de fijnste hoge barkrukken bij Hal18. Bij ons heeft u keuze uit verschillende modellen, kleuren, stijlen en hoogtes. Liever kruk met een natuurlijke stijl van hout of een stoere kruk van staal? Daarvoor kunt u bij ons terecht! U kunt er ook voor kiezen om de hoge barkruk eerst zelf te komen bekijken. Zo kunt u gelijk nagaan of de kruk aan uw verwachtingen voldoet!

De levertijd van onze hoge barkrukken verschilt per product. Dit staat per product productpagina’s omschreven in de beschrijving. Doorgaans is dit 1 tot 5 dagen. U kunt uw hoge barkruk ook zelf komen ophalen, zodat u niet afhankelijk bent van levertijden!

Omdat we bij Hal18 een ruim aanbod hebben, verkopen barkrukken in verschillende stijlen, kleuren en hoogtes, waardoor er een grote kans is dat u een geschikte hoge barkruk voor de bar zal vinden. Het is mogelijk om de barkruk eerst te komen bekijken en uit te proberen, zodat u zeker weet dat deze aan uw verwachtingen zal voldoen. Onze experts ondersteunen u graag bij het uitzoeken van geschikte hoge barkrukken voor aan hoge tafels!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen