Barkruk industrieel

Steeds vaker wordt ons gevraagd naar een barkruk met een industrieel karakter. Het inrichten van een ruimte met een rauw en onvoltooid randje is tegenwoordig namelijk erg in trek. Gelukkig heeft Hal18 alles in huis om aan deze toenemende vraag te voldoen. Zoekt u een barkruk met een industrieel karakter? Hal18 is er om al uw wensen rondom het inrichten van uw kantoor te vervullen! Bekijk ons ruime aanbod en ga af op uw specifieke wensen en voorkeuren bij het maken van uw keuze.

Barkruk industrieel verstelbaar

Uiterlijk is niet alles, zeker niet wanneer we het over stoelen hebben. Ook aan zitcomfort is immers zeer belangrijk! Daarom is een barkruk met industrieel karakter met verstelbaar zitgedeelte de ideale keuze. De gebruiker kan hierop precies zitten zoals hij of zij wil. Afhankelijk van de hoogte van het tafelblad is onder andere een hoge barkruk een mogelijkheid. Voor lagere tafels kunt u van onze stapelbare kantinestoelen gebruik maken. Staat aanpassingsvermogen van uw meubels hoog bij u in het vaandel? Dan vindt u bij Hal18 altijd de gewenste barkruk! Een industrieel model dat verstelbaar is, laat weinig te wensen over.

Barkruk industrieel met leuning

Een adequate ondersteuning aan de rug is een veelgevraagde optie voor een barkruk. Een industrieel exemplaar met leuning is dan ook volop aanwezig in het veelzijdige assortiment van Hal18! Bovendien heeft u de keuze uit verschillende modellen en kleuren, die ieder weer wat anders doen voor de uitstraling van de omgeving. Deze zetels zijn de perfecte finishing touch voor uw ontvangstkamer of lunchruimte. Is dit wat u op esthetisch gebied verlangt van een barkruk? Een industrieel model met leuning is dan gauw besteld bij Hal18!

Barkruk industrieel kopen

In ons uitgebreide aanbod vindt u een aantrekkelijk geprijsde barkruk. Een industrieel getinte stoel kopen bij Hal18 is daarom erg verstandig! Zo vindt u bij ons een barkruk in het wit in nieuwstaat; ook hebben wij stoelen op voorraad die een nieuwe kans verdienen. Wilt u voor uw personeel - en natuurlijk ook uzelf - voordelig een barkruk met een industrieel uiterlijk kopen? Bij Hal18 mag u altijd uitgaan van stijlvol meubilair dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen