Barkruk wit

Heeft uw kantine nog een finishing touch nodig? Dan is een barkruk in het wit wellicht precies wat u zoekt. Het voordeel aan zetels in deze kleur is dat ze overal bij passen. Of uw interieur nu licht, donker, druk of rustig is, wit blijkt altijd weer een perfecte aanvulling. Heeft u een specifieke stijl in gedachten? Bij Hal18 is een stijlvolle barkruk in het wit in vele verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo vindt u precies de comfortabele zetels die uw lunchruimte helemaal afmaken!

Barkruk wit hout

Breng een beetje natuur naar uw kantoor door voor een barkruk in het wit van hout te kiezen. Uiteraard is het zitvlak heel licht van kleur, terwijl de poten van een schitterende bruine en stevige houtsoort zijn gemaakt. Comfort en esthetiek komen hierdoor op een prachtige manier samen! Daarom is een barkruk in het wit van hout zo populair bij onze klanten. Bent u benieuwd wat ze voor uw kantine of entree van uw kantoor kunnen doen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom te Wijnjewoude om de verschillende modellen met eigen ogen te bekijken.

Barkruk wit leer

U heeft jarenlang profijt van een barkruk in het wit met leer als materiaal van de bekleding. Helemaal aangezien onze zetels voorzien zijn van kunstleer, wat dezelfde kwaliteiten heeft als de echte stof maar wel vele malen langer meegaat. Dankzij de grote verscheidenheid aan modellen kunt u mentaal uw kantine inrichten. Welke barkruk in het wit van (kunst)leer past het beste bij uw interieur? Kom erachter door alle mogelijkheden online te bekijken en een afweging te maken.

Barkruk industrieel wit

Bepaal zelf welke esthetische eisen u stelt aan uw nieuwe barkruk. Een industrieel model in het wit past in werkelijk iedere omgeving. Zeker wanneer uw interieur een rauw randje heeft dat een ‘onvoltooide’ uitstraling heeft. Hierbij vindt een industriële barkruk altijd wel aansluiting! Ziet u zichzelf al zitten, omringd door uw werknemers tijdens een gezellige lunch? Gun iedereen een plek op zijn of haar eigen barkruk met industrieel tintje in het wit om even bij te tanken en de benen te strekken.

Barkruk wit outlet

Kijkt u al een tijdje uit naar een aantrekkelijke deal voor een barkruk in het wit? Onze outlet biedt u een uitgelezen kans! Zowel gangbare modellen als stapelbare kantinestoelen behoren tot de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben. Deze variant stelt de gebruiker ervan in staat om heel gemakkelijk de gewenste zithouding te vinden. Kies daarom voor de barkruk in het wit in de Hal18 outlet om schitterende zetels voor een aantrekkelijke prijs te scoren!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen