Industriële barkruk

Voor een kantineruimte in iedere stijl hebben wij de juiste meubels op voorraad. Kan uw interieur bijvoorbeeld wel een industriële barkruk gebruiken? Dan profiteert u van een ruime keuze bij Hal18! Dankzij modellen van verschillende formaten, kleuren en materialen wordt het een uitdagende klus om een perfecte match te maken tussen de zetels en de rest van de indeling. Ook tafels die qua afmetingen en uiterlijk volledig passen bij de industriële barkruk vindt u uiteraard bij Hal18.

Industriële barkruk met rugleuning

Verhoog het zitcomfort van uw werknemers tijdens de lunch door voor een industriële barkruk met rugleuning te kiezen. We hebben zowel modellen van hard plastic voor u als met een zachte bekleding. Dankzij de uitgebreide informatie op onze website kunt u meteen zien of de kruk van uw keuze al dan niet perfect past onder uw bar of kantinetafel. Welke industriële barkruk met rugleuning siert binnenkort de kantine van uw kantoor?

Industriële barkruk leer

Voor - letterlijk en figuurlijk - verhoogd zitcomfort en een strak uiterlijk van uw kantine komt een industriële barkruk van leer heel goed van pas! Bij Hal18 vindt u meerdere modellen van PU kunstleer. Deze stof bevat de duurzame eigenschappen van echt biologisch materiaal maar gaat wel vele malen langer mee! Bovendien kunt u uw industriële barkruk van (kunst)leer bestellen in diverse stijlen en kleuren. Zo kunt u de uitstraling van uw lunchruimte helemaal zelf bepalen!

Industriële barkruk verstelbaar

Voor optimaal zitgemak kiest u een industriële barkruk die verstelbaar is. Zo kunnen uw werknemers - en uzelf, natuurlijk! - moeiteloos de gewenste zithouding vinden. Hiervoor zijn ook onze sta zit kruk erg handig, met zijn platte dan wel zadelvormige zitvlak. Bereiken uw eettafels een behoorlijke hoogte? Dan is de keuze voor een hoge barkruk wel zo logisch. Gelukkig bestelt u deze gemakkelijk samen met een industriële barkruk die verstelbaar is bij Hal18, dé leverancier voor comfortabel kantoor- en kantinemeubilair!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen