Kantine inrichting inspiratie

Kantine inrichting inspiratie

Pauze! De kantine stroomt vol, broodjes en lekkernijen komen op tafel en het geklets begint. Voor veel bedrijven is de kantine het middelpunt van het pand. De kantine is een plek waar uw werknemers even tot rust komen om vervolgens weer fris en productief verder te gaan met het werk. De inrichting van een kantine is voor een groot deel bepalend voor de sfeer binnen uw bedrijf. 

Een goed ingerichte kantine verhoogt de productiviteit!

Naast dat u met het inrichten van de kantine de mogelijkheid heeft om de bedrijfsidentiteit er in terug te laten komen. Is het ook van belang dat de werknemers zich hier op hun gemak voelen en tot rust kunnen komen. Een rustmoment tijdens de lunch verhoogt namelijk de productiviteit na de lunchpauze. Als expert op het gebied van kantine inrichting voorzien wij u graag van wat inspiratie.

De kantineruimte 

Kantine inrichting voorbeeld

Een kantine uit het zicht van de werkplaats zorgt ervoor dat uw werknemers het werk van zich af kunnen zetten. Hierdoor kunnen zij optimaal genieten van een welverdiende pauze. Verder is het van belang dat net zoals op de afbeelding de kantinetafels en kantinestoelen samen met de verlichting en details, zoals planten een eenheid vormen. Dit brengt een bepaalde rust met zich mee, waardoor de werknemers nog meer ontspannen. Door gebruik te maken van zowel hoge als lage tafels en stoelen, creëert u een dynamisch effect. Hiermee zorgt u er ook voor dat uw medewerkers meerdere keuzes hebben over waar zij kunnen zitten en natuurlijk uzelf ook!

Laat u verder inspireren

Bent u er nog niet helemaal over uit wat uw kantine moet uitstralen? Geen probleem, daar helpen wij graag mee. Wij doen aan complete projectinrichtingen. Dit doen wij niet alleen voor kantines, maar ook voor kantoorvergaderzalen en bouwkeet inrichtingen. Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan onze showroom