Locker kledingkast

Door de ruime opbergmogelijkheden is een locker kledingkast zeer geschikt voor uw bedrijf of woning. Bijkomend voordeel: u kunt de kast afsluiten om waardevolle spullen te beschermen tegen beschadiging of diefstal. Bij Hal18 vindt u een ruim aanbod locker kledingkasten in verschillende kleuren. We hebben zelfs speciale varianten voor gebruik door brandweer en politie. De locker kledingkast wordt zo ontworpen dat deze hoog genoeg is om uw kleding in op te hangen. Zo blijft uw outfit netjes!

Locker kledingkast metaal

Bij Hal18 bieden we u de locker kledingkast van metaal. Dit materiaal kan tegen een stootje en gaat vele jaren mee. Daarmee is de kast zeer geschikt voor gebruik in uw (sport)school, kantine, bouwunit of slaapkamer. De deuren van de kledingkast zijn voorzien van sleufgaten of perforatie voor een optimale ventilatie. Voor de afsluiting van de kast heeft u de keuze uit verschillende sloten, zoals een cilinder- of hangslot. Bestel uw locker kledingkast van metaal eenvoudig online bij Hal18!

Locker kledingkast wit

U vindt in de webshop van Hal18 onder andere onze locker kledingkast in het wit. U heeft hierbij de keuze uit een kast met twee of drie deuren. Overigens geldt voor al onze lockers dat u kunt kiezen uit verschillende sluitingen en poten. De witte kledingkast is erg stijlvol in uw slaapkamer, zeker als u een retro of industrieel interieur heeft. Naast de locker kledingkast in het wit hebben we ook varianten in andere kleuren, zoals grijs, rood en blauw. Maak uw keuze en profiteer van een scherpe prijs!

Locker kledingkast kopen

Bij Hal18 kunt u eenvoudig online een locker kledingkast kopen. Bij ons vindt u bovendien een ruim aanbod nieuwe en tweedehands meubels voor uw bedrijf, zoals bureaustoelen en vergadertafels. Wij staan ook voor u klaar met een extra service; we geven u namelijk graag advies over de inrichting van uw bedrijf, omdat we hier veel ervaring mee hebben. Een locker kledingkast kopen kan altijd bij Hal18, of u nu particulier bent of bestelt voor een groot of klein bedrijf. Desgewenst verzorgen wij de levering en montage voor u.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen