Magazijnkast

Bij Hal18 vindt u de magazijnkast in verschillende modellen, zoals de vakkenkast, stellingkast en bakkenkast. Voor elke kast geldt: u kunt er veel spullen in kwijt. De kasten zijn zo ontworpen dat u de spullen overzichtelijk op kunt bergen, met handige tussenschotjes en ruimte voor etiketten. U kunt kiezen voor een open of gesloten magazijnkast. Het grote voordeel van de laatste variant is dat uw spullen zijn afgesloten. Dit geeft uw magazijn een nettere uitstraling en houdt uw waardevolle spullen veilig. U bestelt uw kast eenvoudig online bij Hal18. We zorgen voor een snelle levering van uw order!

Magazijnkast vakken

U kunt uw spullen netjes indelen in een magazijnkast met vakken. U krijgt de kast inclusief handige tussenschotjes, waarvan u extra bij kunt bestellen als u dat wilt. De legborden in de magazijnkast zijn voorzien van een opstaande rand, zodat uw spullen goed in de kast blijven liggen. Bovendien is de kast gemaakt van hoogwaardig metaal dat krasbestendig en slijtvast is. U vindt de magazijnkast met vakken bij Hal18 in hoog en laag model. Op de laatste variant kunt u eventueel magazijnbakken plaatsen.

Magazijnkast met schotjes

Een groot voordeel van een magazijnkast met schotjes is dat u de vakken zelf in kunt delen. Zo kunt u er bijvoorbeeld kleine en grotere onderdelen in kwijt. Bij Hal18 leveren we de kast standaard in de kleur grijs met blauwe tussenschotjes. Wilt u grotere gereedschappen en spullen kwijt in uw magazijn? Hiervoor vindt u bij ons ook palletstellingen en legbordstellingen. Voor al onze producten, zoals de magazijnkast met schotjes, geldt dat we zorgen voor een veilig transport.

Magazijnkast gesloten

Bent u op zoek naar een magazijnkast in gesloten model? Bij Hal18 kunt u onder andere kiezen uit de volgende modellen:

  • Vakkenkasten
  • Bakkenkasten
  • Gereedschapskasten
  • Zwaarlastkasten
  • Veiligheidskasten

Over het algemeen zijn de kasten voorzien van een slot, waardoor u uw spullen veilig kunt opbergen. Wilt u zeker zijn van een optimale beveiliging van uw kostbaarheden? Kijk dan eens bij onze hoogwaardige brandkasten. U kunt deze handig meebestellen bij onze magazijnkast in gesloten model. Bij Hal18 profiteert u van een scherpe prijs!

Magazijnkast kopen

Voor een overzichtelijke inrichting van uw magazijn kunt u bij Hal18 uw magazijnkast kopen. Bent u daarnaast op zoek naar kantoormeubilair? Ook dan zit u goed bij ons. We hebben alles voor het interieur van uw werkvloer, zoals kantoor bureaus en bureaustoelen. De medewerkers van Hal18 hebben jarenlange ervaring in het inrichten van magazijnen, kantoor- en winkelpanden. Daarom bent u voor passend advies bij ons aan het juiste adres! Uw magazijnkast kopen doet u natuurlijk in onze webshop.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen