Vitra bureaustoel

In het zuiden van Duitsland, vlakbij de Zwitserse grens, wordt al tientallen jaren eersteklas design gemaakt door Vitra. Sinds de jaren ‘50 zijn talloze klassiekers gecreëerd in samenwerking met toonaangevende ontwerpers. Een Vitra bureaustoel wordt gekenmerkt door de combinatie van comfortabel en luxe design. Ze zijn volledig op maat in te stellen met verstelbare rug- en armleuningen. Bij Hal18 kunt u terecht voor de pure klasse van een echte Vitra bureaustoel!

Vitra bureaustoel tweedehands

Voor topkwaliteit tegen scherpe prijzen kunt u altijd terecht bij Hal18. Voor een vergelijkbare kwaliteit als nieuw kunt u bij Hal18 een Vitra bureaustoel tweedehands aanschaffen. Alle gebruikte bureaustoelen die wij inkopen worden eerst grondig gecontroleerd op defecten. Alle merkstoelen worden zelfs eerst opnieuw gestoffeerd! Als u bij Hal18 een Vitra bureaustoel tweedehands aanschaft, kunt u op een voordelige en milieuvriendelijke wijze toch van absolute klasse genieten. Ons huidige aanbod kunt u direct controleren in onze online outlet store. Komt u er niet uit of wilt u graag advies op maat? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Vitra bureaustoel online

Wanneer u een Vitra bureaustoel online bestelt via onze webshop, kunt u eenvoudig profiteren van onze snelle levering. Bij Hal18 krijgt u ook altijd ruime garantieperiodes, voor zowel onze nieuwe als tweedehands meubels. Voor meer informatie mag u altijd contact met ons opnemen. Hal18 biedt uiteenlopende oplossingen op het gebied van de inrichting van uw werkplek. Richt uw entree bijvoorbeeld in met comfortabele banken en fauteuils of een stijlvolle vitrinekast. Voor een luxe kantoorinrichting hebben wij een uitgebreid aanbod directiemeubilair, kantoorstoelen en bureaus. U kunt ook bij Hal18 terecht voor uw kantine, magazijn en winkelinrichting. Bestel voortaan uw Vitra bureaustoel en meer op één enkel adres!

Vitra bureaustoel kopen

Wie een echte Vitra bureaustoel wil kopen gaat niet over één nacht ijs. Een bureaustoel van Vitra is met uiterste zorg ontworpen en ontwikkeld op de Vitra Design Campus. Deze campus is naast een volledig operationele productie-eenheid ook een experimenteel lab voor architectuur en design. Dankzij dit lab is Vitra niet alleen een voorloper op het gebied van comfortabel design, maar ook wat betreft duurzaamheid. Meubels van Vitra moeten lang meegaan en onderdelen moeten makkelijk te vervangen of te recyclen zijn. Juist daarom is Hal18, met alle kennis over refurbishing, hét adres wanneer u een Vitra bureaustoel gaat kopen!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen