Vitra outlet

Zoek niet verder naar scherp geprijsd design van de hoogste kwaliteit! De meubels van het van oorsprong Zwitserse Vitra in onze outlet voldoen ruimschoots aan deze wensen. Het superieure en baanbrekend design wordt gecombineerd met zorgvuldige aandacht voor duurzaamheid. Producten van Vitra zijn zo ontwikkeld dat ze een lange levensduur hebben en eenvoudig te repareren of te recyclen zijn. Naast nieuw ook voor tweedehands Vitra design is de outlet van Hal18 dan ook de beste keuze. Neem contact met ons op als u vragen heeft!

Vitra kantoor outlet

Heeft u altijd gedroomd van de allure van het design van Vitra in uw kantoor? Onze outlet is dan de juiste plaats om die droom werkelijkheid te laten worden. Vitra is al sinds de jaren ‘50 van de vorige eeuw een fenomeen op het gebied van design. Dit is mede mogelijk dankzij de Vitra Design Campus in het Zuid-Duitse Weil am Rhein, op een steenworp afstand van de Zwitserse grens. Deze campus is naast een volledig functionele productie-eenheid ook een experimenteel lab voor architectuur en design. De hoge kwaliteit die hier wordt behaald door de ontwerpers van Vitra maakt uw kantoor een droomplek. Onze outlet biedt scherpe prijzen voor uitstekende kwaliteit!

Vitra outlet meubels nieuw en gebruikt 

Wanneer u in de Vitra outlet gebruikte meubels bij Hal18 koopt zijn deze altijd eerst aan een grondige inspectie onderworpen. Tweedehands merkstoelen en bureaustoelen zullen wij altijd eerst volledig controleren. Zo kunt u voor het design van Vitra outlet meubels die de geschiedenis in zijn gegaan als echte klassiekers. Denk dan bijvoorbeeld aan de stoelen die zijn ontworpen in samenwerking met het echtpaar Charles en Ray Eames. Ook samenwerkingen van Vitra met andere toonaangevende ontwerpers, zoals met George Nelson, Jean Prouvé of de Rotterdamse Hella Jongerius gelden als echte klassiekers.

Vitra outlet online

Bestellen in onze webshop is zo geregeld. U kunt het aanbod van Vitra in onze outlet eenvoudig online bekijken. Wanneer u er niet direct uitkomt, mag u altijd contact met ons opnemen: wij staan altijd voor u klaar met advies! Bij Hal18 bieden wij namelijk een veelvoud aan mogelijkheden op het gebied van inrichting. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld verder helpen met een uitgebreid aanbod van directiemeubilair, waar u onder andere stijlvolle directiebureaus en directiestoelen vindt. Ook voor overige kantoorstoelen en bureaus bieden wij een uitgebreid assortiment. Alles van Vitra in onze outlet is eenvoudig online te bestellen.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen